LJETNI FESTIVAL

Na Kolovozfest bez Covid potvrde! Donosimo sve detalje opatijskog festivala

Photo: Milan Maricic/ATAImages

Sutra, 20.08.- 22.08.2021. u 21:30h na opatijskoj Ljetnoj pozornici započinje jedinstveni festival – Kolovozfest koji će posjetitelje u tri dana zabaviti uz hitove naših poznatih izvođača! 

Raspored:

20.08. – PARNI VALJAK

21.08.- QUEEN REAL TRIBUTE

22.08. CRVENA JABUKA

”Kupci će moći pristupiti koncertima bez predočenja COVID POTVRDE uz predočenje kupljenje ulaznice te uz pridržavajući se epidemioloških mjera”, kazali su organizatori te dostavili popis nužnih mjera:

-dezinfekcija na ulazu

– popisivanje osobnih podataka na ulazu ( evidencija posjeitelja)

– fizička distanca na otvorenom od 1,5 m odnosno tjekom koncerta

-nošenje maski ukoliko fizička distanca nije moguća

Prvu večer 20. kolovoza, dolazi nam veliki band iz Zagreba- legendarni PARNI VALJAK- jedan od najznačajnijih hrvatskih glazbenih sastava. Band osnovan 1975. godine u Zagrebu sa pjesmama koje vole sve generacije, priprema svoj prvi koncert nakon posljednjeg odsviranog u veljači 2020 godine. Naravno, band je jedva čekao trenutak kada će opet zasvirati svi skupa, kada će konačno izaći pred svoju publiku i zapjevati stare kao i novije, dobro poznate hitove pred splitskom publikom! Kao i svaki put do sada, Parni valjak doći će u pratnji svoje velike produkcijske ekipe, te svojim fanovima pružiti audio vizualni show na najvišim standardima. Parni Valjak is on the road again. Možemo reći konačno!

Druga večer festivala, 21. kolovoza, rezervirana je za jedan je od najvećih tribute bandova na svijetu- QUEEN REAL TRIBUTE! Fantastičnim zvukom i energičnim nastupom koji vjerno podsjeća na slavni britanski sastav prošli su gotovo čitav svijet i zaradili status najboljeg Queen tribute benda na svijetu- a sada Vas čekaju na jednoj od najljepši pozornica na Jadranu- Ljetnoj pozorici u Opatiji!

Queen Real Tribute bend sahitovima poput “The Show Must Go On“, „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“ i „We Are The Champions“ oživjeti će čaroliju kojima su se Freddie Mercury i njegov Queen upisali u povijest kao jedan od najvažnijih rock bendova svih vremena. Queen Real Tribute čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basist Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin. Okupili su se 2006. godine kako bi svojim glazbenim djelovanjem odali počast legendarnom Queenu i od tada obišli gotovo čitav svijet- samo 4 velike turneje po Brazilu, 2 po Kini, 3 po Rusiji.. Band jedva čeka da vas sve vidimo na koncertu u Opatiji, na Ljetnoj pozornici 21.08.2021. u 21:30h ! Jer “SHOW MUST GO ON!

Treća večer, ujedno i finalna večer ovog jedinstvenog festivala, 22. kolovoza spremna je za CRVENU JABUKU ! U trideset i pet godina uspješne karijere, Crvena Jabuka je objavila preko dvadeset komercijalnih studijskih albuma i nekoliko kompilacija, a na njihovim hitovima odrastale su mnoge generacije. Krajem 2019. godine brojni obožavatelji jedne od najpopularnijih pop grupa u regiji dočekali su i najnoviji album “Tvrđava”. Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.  Dvadeset i drugi album s petnaest novih pjesama kao i već dobro znani hitovi pjevat će se na koncertu, 22. kolovoza U Opatiji!

Festival  „Kolovozfest “ nastao je u suorganizaciji tvrtke Music Time na čelu s producentom Tomislavom Kašljevićem i Festivala Opatija na čelu s ravnateljem Ernie Gigante Deškovićem. Program je zamišljen kao šarena lepeza stihova, nota i glazbe u kojoj će se moći pronaći sve generacije te naći nešto za sebe! Stoga ne propustite biti dio ove prelijepe priče, tri noći pod zvijezdama u Opatiji, ugodne atmosfere uz miris mora, ljubavi i dobre glazbe…

Ulaznice za svaku koncertnu večer posebno mogu se kupiti preko sustava Eventim.hr te Entrio.hr, Mojekarte.hr.

A.C.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari