NA TRSATU

Vikend prepun izvrsne glazbe na Food Truck festivalu! Pogledajte što nas čeka

Food Truck Festival nastavlja se kotrljati na četiri kotača, a drugo izdanje festivala obiluje odličnom ponudom hrane i cuge, koju su prepoznali brojni domaći posjetitelji, ali i turisti kojima je Nugentov park postao nezaobilazna ljetna destinacija. Osim bogate ponude hrane i pića, ni ovoga puta ne izostaje zabava za sve uzraste, a uz Kids corner za najmlađe, tu je i nekoliko chill zona, prostrano sunčalište, Chi Tai Bar koji nudi oazu opuštanja, kao i kutak za stolni nogomet.

U sklopu festivala, slijedi glazbeni vikend tijekom kojeg će se na pozornici zaredati odlični bandovi koji će zasigurno užariti vruću ljetnu atmosferu. U subotu, 21. kolovoza nastupa One Big Mob – Red Hot Chili Peppers Tribute Band koji izvode glazbu jednog od najpopularnijeg svjetskog rock benda. Priču o međimurskom tribute bandu RHCP započeli su Vanja Horvat (gitara) i Bojan Križan (bas) krajem 2015. godine. Poželjeli su svirati zajedno glazbu koju vole, a band je nazvan One Big Mob po jednom od brojnih Peppers hitova. Ovog će vikenda zabavljati riječku publiku u rock ritmovima zbog čega je zabava zagarantirana.  

U nedjelju, 22. kolovoza na pozornicu će se popesti Kao rani mraz – Blašević Tribute band koji je prošlog puta oduševio svojim nastupom. Orgnizatori su odlučili reprizirati večer Balaševićevih najvećih hitova za sve one koji nisu stigli doći ili jedva čekaju doći ponovno i uživati u izvedbi riječkog sastava. Teo de Privitellio će uz klavirsku pratnju Alena Mančića izvoditi Balaševićeve najpoznatije balade, a posjetitelji će imati priliku nedjeljnu večer provesti u jedinstvenoj atmosferi.

Food Truck festival, na radost Riječanki i Riječana te njihovih gostiju, u Nugentovom parku ostaje sve do 05. rujna, u slanim i slatkim delicijama može se guštati svakog dana od 17.00 do 24.00 sata te nedjeljom od 12.00 do 24.00 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari