VRHUNSKA POSTAVA

Na riječkom Student Day Festivalu Tijana T i KiRiL predvode sjajni line-up izvođača elektronske glazbe

Vrhunsku postavu popunit će i dobro poznata domaća imena, među kojima su DJ Ogi, Bronski, Marin Biocic, Marcel, Dino Jukic, Blank Art, Recep, Bruns Lay, Grenco i Mateo Santic.

Koncertni program Student Day Festivala ove godine odvijat će se na dvije pozornice. Uz „main stage“, gdje će nastupati poznata imena domaće i regionalne glazbene scene, KBS Warehouse Floor okupit će vrhunsku DJ ekipu iz Hrvatske i Europe.

Moćni „line-up“ predvode KiRiK (Memory Remains – Ukraine) koji će poklonike elektronske glazbe zabaviti u petak, 10. lipnja te Tijana T (Dystopian-Serbia) kao glavni izvođač u subotu, 11. lipnja. 

Tijana T ime posljednjih dvadesetak godina jedna je od ključnih figura srpske i regionalne glazbene scene, s gostovanjima i u najcjenjenijim svjetskim klubovima. Njen stil kojim dominira „acid techno“ zvuk u koji uključuje house, electro, breakbeat i trance glazbu privukao je pozornost fanova diljem svijeta i pretvorio ju u jednu od najzaposlenijih DJ zvijezda s više od 400 nastupa u preko 50 zemalja svijeta sa 6 kontinenata u proteklih šest godina. 

Ukrajinski DJ Kirill Kirik već 15 godina prisutan je na sceni i nastupa u klubovima diljem Europe. Maksimalno je posvećen konstantnom razvoju vlastitog glazbenog izričaja, u rasponu od „deep“ do „tech“ zvuka, koji uvijek odlikuje bogati „groove“. 

Sjajnu postavu popunit će i dobro poznata domaća imena, među kojima su DJ Ogi, Bronski, Marin Biocic, Marcel, Dino Jukic, Blank Art, Recep, Bruns Lay, Grenco i Mateo Santic. 

Podsjetimo, na glavnoj pozornici nastupit će Konstrakta s bendom Zemlja gruva, Psihomodo Pop, Edo Maajka, Jura Stublić i Film, Neno Belan & Fiumens, Brkovi, Denis & Denis, Šajeta, Grše, Messy Cate, M. O. R. T, 30zona, Padre,  Gr#as i Bore Balboa. 

Koncertni program održava se od 9. do 11. lipnja na prostoru ex-Tenka na Kampusu Trsat, a ulaz je slobodan. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari