MIŠLJENJA SU PODIJELJENA

Na službenom kanalu Eurosonga ‘Mama ŠČ’ se bliži milijunu pregleda! Let 3 je treći po broju klikova na pjesmu u konkurenciji

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ispred Leta 3 se nalaze samo Norveška i Španjolska koje će nastupiti u Liverpoolu u svibnju

Pjesma ‘Mama ŠČ’ zaludila je brojne Hrvate, ali i sudeći po broju pregleda na YouTubeu Eurosonga, i brojne fanove diljem svijeta.

‘Mama ŠČ’ se približava milijunu

Let 3 se na službenim stranicama Eurosonga približava milijunu pregleda.

Pjesma ‘Mama ŠČ’ je na službenim stranicama objavljena prije četiri dana, u subotu u 12 sati imaju preko 919 tisuća pregleda.

Ispred Leta 3 nalaze se dvije zemlje koje će nastupiti u Liverpoolu u svibnju, Norveška i Španjolska.

Na norveškom natjecanju Melodi Grand Prix je pobijedila Alessandra Mele (20) s pjesmom ‘Queen of Kings’, a pjesma je trenutačno najslušanija na službenoj YouTube stranici Eurosonga s više od 1,5 milijuna pregleda.

Reakcije podijeljene

Fanovi Eurosonga imaju podijeljene reakcije pa jedni smatraju da ih treba diskvalificirati, dok drugi obožavaju pjesmu.

“Drago mi je što je Hrvatska poslala nešto jedinstveno, što također šalje važnu poruku na zabavan način”, bio je jedan od komentara na službenoj YouTube stranici Eurosonga. Druga osoba je dodala: “Nakon nekoliko slušanja, imam nešto za dodati ‘ŠČ’.”

Na službenom YouTube kanalu Dore, Let 3 ima 2,9 milijuna pregleda, a u subotu navečer nastupaju u Domu sportova u sklopu AnitaValentinova, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari