LJETO NA GRADINI

Na Trsatu koncert za dušu! Tedi Spalato i Ante Gelo priuštili dva sata glazbe i emocija

Sinoć je u sklopu manifestacije 16. Ljeta na Gradini održan koncert pjevača, skladatelja i kantautora Tedi Spalata te skladatelja i aranžera Ante Gela

Koncert je publika dočekala s velikim interesom, te su organizatori dan prije koncerta stavili dodatne ulaznice u prodaju koje su u svega nekoliko sati rasprodane. 

Počeci

U sklopu kampanje #ostajemdoma Jutarnji list i Ante Gelo pokrenuli su jedinstveni glazbeni online projekt „Hrvatska pjeva“ u sklopu kojeg su putem web stranica donosili glazbu u naše domove.

Tedi Spalato i Ante Gelo surađivali su i u toj kampanji, a ovaj puta ih je riječka publika uživala slušati, u živo, na Trsatskoj gradini. Jučerašnji koncert pamtit će se po glazbi za dušu!

Koncert  započet „Škarpelinom“

Koncert gitarističkog dvojca započet je s pjesmom „Škarpelin“, a nastavljen je s nizom dalmatinskih pjesama: „Dalmatino povišću pritujena“, „Moje izgubljeno blago“, „More snova“, „Lipote gladan, jubavi žedan„ i ostale. 

Na repertoaru su se našle i Oliverove pjesme koje su kod mnogih izmamile suze na lice.

Publika svih dobnih skupina pjesme je pratila aplauzom i pjevanjem, a glazbenici su se pobrinuli da u dvosatnom programu osim pjevanja, u pauzama, ispričaju i šaljive anegdote. 

Dvije akustične gitare, dalmatinska pjesma na Kaštelu te svijeće večer su učinile intimnom i nježnom. 

Ostatak kolovoza – najava programa

Nakon koncerta Tedi Spalata i Ante Gela, na Gradini, u srijedu, 11. kolovoza nastupa Henry Radanović Trio  –  „Vrijeme je za jazz“. U petak, 13. kolovoza, na Gradinu dolazi Natali Dizdar.

Iz programa vrijedi izdvojiti i predstavu „Izlazak iz ormara“ na kojoj će nas Željko Pervan dobro nasmijati.

Kraj kolovoza na Gradinu dovodi Josipu Lisac te koncert klape Iskon. 

Dodatne informacije

Detaljnije informacije o događanjima mogu se naći na web stranici: trsatskagradina.com te na Facebook stranici: „Trsatska gradina“. 

Ulaznice za sva događanja posjetitelji mogu nabaviti u Vintage baru na Gradini, online na mojekarte.hr te na sam dan događanja na ulazu u Gradinu. 

Kolovoz je na Trsatskoj gradini bogat izvrsnim manifestacijama. Dođite i uživajte na 16. Ljetu na Gradini!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari