LJETNA VEČER ZA PAMĆENJE

Galerija | Prekrasna subotnja večer na Preluku: KoKoNut sjajnom svirkom uljepšale večer posjetiteljima S Bara!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Možda i najljepša uvalica na širem riječkom području, odlična ponuda S Bara začinjena inspirativnom glazbom acoustic dua KoKoNut – to je recept za idealno provedenu subotnju večer u ambijentu od kojeg zastaje dah!

Može li “Dance with Somebody” Mando Diaoa zvučati poletno i inspirativno i u akustičnoj verziji? Može – ako ju izvode Matíja (punim imenom Božidarka- Matija Čerina) i Nika Zubović, članice riječkog dua KoKoNut!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

I ne samo s tom pjesmom, raplesale su KoKoNut i terasu i plažu ispred S Bara nizom bezvremenskih hitova, od kojih su mnogi u njihovoj izvedbi dobili jednu novu dozu zanimljivosti i “plesnosti”.

Uz glazbu u izvođenju KoKoNut, bila je to idealna subotnja ljetna večer na otvorenom. Možda i najljepša uvalica na širem riječkom području, odlična ponuda S Bara začinjena inspirativnom glazbom – to je recept za idealno provedenu subotnju večer u ambijentu od kojeg zastaje dah!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

“Bilo nam je prekrasno večeras svirati na ovome mjestu. Volimo ovako intimne prostore, publiku koja reagira na naše izvedbe i općenito ljetnu, opuštenu atmosferu”, rekla nam je Matíja iz KoKoNuta koja je bila uobičajeno vesela, nasmijana i raspoložena za animiranje publike koja je najvećim dijelom na prelučku plažu i došla kako bi poslušala baš ovaj sve popularniji akustični duo.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

“Nastup smo podijeli u nekoliko setova, upravo kako bi najprije nešto laganijim stvarima zainteresirali publiku, a onda smo krenule žešće”, pojasnila nam je “strategiju” nastupa KoKoNut sjajna pjevačica Nika Zubović.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

“Došla sam s nekoliko prijateljica provesti ugodnu večer nakon što smo na Riportalu vidjeli najavu nastupa KoKoNut, djevojaka koje poznajemo i iz njihovih prijašnjih projekata”, rekla nam je Vesna iz Matulja.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Podsjetimo, Matíja je nagrađivana Riječanka pjevačica koju ste gledali na prvom The Voice Hrvatska te ste ju mogli vidjeti i na festivalima poput In Music-a, Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, CMC festivalu (itd. ) a i na prošlogodišnjoj Dori gdje je pjevala s Alenom Vitasovićem pjesmu “Da se ne zatare“. Također, zadnja pjesma koju je objavila „Ti bi promijenio sve“ itekako se pušta na valovima hrvatskih radija.

Nika je talentirana gitaristica i vokal koja surađivala na mnogim poznatim glazbenim projektima a i mogli ste i nju vidjeti na Večerima dalmatinske šansone. Također, sigurno ste ju koji put slušali u različitim riječkim glazbenim sastavima (npr. Pinky and the Brain, The Blondes, Tričikleta…) a da niste toga niti svjesni.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal
Foto: Hrvoje Skočić/Riportal
Foto: Hrvoje Skočić/Riportal
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari