PALM TREE MUSIC FESTIVAL

Na Zrće stiže Kygo – najpopularniji svjetski tropical house izvođač

Palm Tree Music Festival na najpopularniju party destinaciju u Hrvatskoj  – plažu Zrće dovodi Kyga, najpoznatijeg svjetskog tropical house artista, uz kojeg dolaze i brojna druga zvučna imena kao što su Don Diablo, Oliver Heldens, Claptone, Felix Jaeh, Nora En Pure i mnogi drugi. 

Za sve obožavatelje house zvuka, Palm Tree Music Festival za sam kraj sezone priprema vrhunsku glazbenu poslasticu kroz petodnevni program, koji nakon Hamptons-a i Cabo-a, stiže i u Novalju te tako u samo srce najluđe ljetne zabave donosi ultimativni provod ovog ljeta.

Od 27. kolovoza do 1.rujna Zrće postaje epicentar najbolje tropical house zabave u Europi, koju predvodi Kygo, najpoznatiji DJ glazbenik današnjice, koji u svojoj dugogodišnjoj glazbenoj karijeri ostvaruje suradnju s najvećim imenima iz glazbenog svijeta, među kojima se svakako ističu Ed Sheeran, Tina Turner te Selena Gomez.

Sve obožavatelje house i tropical house glazbe tako očekuje vrhunska atmosfera i nezaboravan vizualno-glazbeni doživljaj, a u hitovima koji broje milijunske preglede –  Before you Freeze, Remind Me To Forget, Cut Your Teeth, Higher Love, Stole the Show, Firestone, moći će se uživati već 29. kolovoza. 

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl koji će zasigurno zaokružiti vaš ljetni provod 2022. se mogu pronaći na službenim stranicama Papaya i Aquarius kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari