NAJAVLJENA 16. JESEN U KOSTRENI: U atraktivnom programu i hit-predstava „Kod Tita u raju“!

Program „Jeseni u Kostreni“, započet će duhovitom i dirljivom monodramom „ĆIRO“, Satiričkog kazališta Kerempuh, u kojoj Tarik Filipović utjelovljuje Miroslava Ćiru Blaževića

Od 19. rujna do 24. listipada u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija održat će se 16. Jesen u Kostreni, manifestacija koju organiziraju Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Svetoj Luciji.

„Jesen u Kostreni“, jedna je od dugovječnijih kulturnih manifestacija u riječkom prstenu, koja svojom kvalitetom odolijeva vremenu i konkurenciji. Zahvaljujući potpori Općine Kostrena te potpori ostalih pokrovitelja i sponzora, među kojima su INA-industrija nafte d.d., Brodogradilište Viktor Lenac, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Općine Kostrena i Komunalno društvo Kostrena, publiku očekuju hit predstave uz povoljne cijene ulaznica.

Program manifestacije koja će smijehom i zabavom obojiti početak kalendarske jeseni, predstavila je predsjednica Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena Vesna Valenčić.

„Općina Kostrena s velikim zadovoljstvom podupire Jesen u Kostreni, a njezinu kvalitetu najbolje potvrđuje sve brojnija publika. Posebno bih zahvalio članicama našeg Odbora na entuzijazmu, uloženom trudu i odlično odabranim predstavama“,  kazao je općinski načelnik Dražen Vranić.

Program „Jeseni u Kostreni“, započet će duhovitom i dirljivom monodramom „ĆIRO“, Satiričkog kazališta Kerempuh, u kojoj Tarik Filipović utjelovljuje Miroslava Ćiru Blaževića i progovara o utjecaju nogometne euforije na svakodnevni život.

Iza nogometa slijedi „KAZALIŠNI SAT“, Gradskog kazališta mladih iz Splita, druga najdugovječnija predstava u Hrvatskoj s više od 500 izvedbi, koju publika u našem kraju još nije imala prilike vidjeti.

Prvog dana listopada publiku očekuje predstava „PLUĆA“, Teatra EXIT, nastala prema hit drami suvremenog britanskog autora Duncana Macmillana. Predstava je već osvojila nagradu publike i nagradu za najbolju žensku ulogu.

„ZABORAVI HOLLYWOOD“, odlična je komedija čiji su glavni junaci glumac, profesor na kazališnoj akademiji i kazališni amater pokušava postati glumac. Njihovi komični sukobi oduševili su brojnu publiku u Hrvatskoj, Austriji, Slovačkoj i mnogim drugim zemljama.

Nakon Hollywooda, slijede dvije hit komedije – „5 ŽENA.COM“ i „MUŠKARCI.HR“,  koje na duhovit način progovaraju o uvijek kompliciranim muško-ženskim odnosima  iz dvije različite perspektive i publici garantiraju dvije večeri prepune smijeha i zabave.

Jesen će zaključiti hit predstava Indexovog radio pozorišta „KOD TITA U RAJU“,  koja ruši rekorde gledanosti i publiku nasmijava do suza.

Informacije o ulaznicama i prodajnim mjestima dala je predsjednica udruge Narodna čitaonica u Kostreni Svetoj Luciji Dragana Vučinić.  Ako je suditi prema kvaliteti ponuđenog programa, u Kostreni će se i ove godine za sve predstave tražiti stolica više! Pridoda li se tome povoljna cijena ulaznica od svega 50 kuna, te 30 kuna za umirovljenike (samo u KD Kostrena i uz obavezno predočenje dokumenta kojim se potvrđuje umirovljenički status), tada je najbolje osigurati što prije svoje mjesto!

Ulaznice se prodaju putem sustava mojekarte.hr . Osim on-line kupnje, ulaznice se mogu kupiti i na nekoliko prodajnih mjesta u Rijeci i Kostreni; Dallas Records (Splitska ulica), Foto Revija (Užarska ulica), Caffe bar Nad Urom (Robna kuća Korzo), Komunalno društvo Kostrena (Sportska dvorana), a na dan održavanja predstave  u holu Narodne čitaonice, jedan sat prije početka predstave. Sve predstave počinju u 20 sati.

Dodatne informacije o programima mogu se pronaći na internetskim stranicama Općine Kostrena i Turističke zajednice Općine Kostrena kao i na Facebook stranicama Jesen u Kostreni i Naša Kostrena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari