NAJBOLJI TULUM U RIJECI! U subotu Torpedo ONE: Paradocks powered by Heineken

Na ovoj povijesnoj lokaciji, u suradnji s riječkim klubom Crkva, Odjelom za kulturu Grada Rijeke te Lučkom Upravom, Riječani će moći uživati u nezaboravnom glazbenom doživljaju

Sitno odbrojavamo do Ultra Festivala, a kako bi lakše podnijeli iščekivanje, Heineken je pripremio odlične partije u Zagrebu i Rijeci kao prigodnu uvertiru za spektakl u Splitu.

Samo tjedan dana nakon BSH Medvedgrad Fortress Party , 24.06., party se seli u Rijeku na još jednu značajnu lokaciju, tvornicu Torpedo.

U 19. stoljeću služila je kao tvornica za lijevanje metala međutim ubrzo se upravo tamo, u tvornici Torpedo u Rijeci, proizvodi i prvi torpedo na svijetu. Na ovoj povijesnoj lokaciji, u suradnji s riječkim klubom Crkva, odjelom za kulturu Grada Rijeke te Lučkom Upravom, Riječani će moći uživati u nezaboravnom glazbenom doživljaju, Torpedo ONE: Paradocks powered by Heineken partyju. Na partiju će nastupiti Marina Karamarko, Lemon vs Mark Ash, Andrea Ljekaj, Instant Supa i Altar Servers.

Ovi vrhunski DJ-evi, odlična produkcija i najbolja open-air lokacija u Rijeci su garancija dobrog provoda i zabave do ranih jutarnjih sati, zato zabilježi 24.6. u kalendaru i dođi na najbolji tulum u gradu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari