NAJVEĆI HITOVI Romantični Boris Novković u jednom od deset najromantičnijih gradova u Europi

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Klub novoizgrađenog centra Gervais u Opatiji ove subote s početkom u 20 sati ugostit će Borisa Novkovića i klapu Rišpet povodom velikog koncerta ususret Valentinovu

Popularni Boris iza kojeg je punih 30 godina karijere tim povodom došao je u Opatiju gdje se u hotelu Navisu družio s predstavnicima medija te je otkrio što sve priprema za taj svoj nastup.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću uveličati mnogima ovo Valentinovo jednim koncertom, a Valentinovo je jedan lijep dan, dan gdje se slavi ljubav – ono što pokreće svijet. Ja kažem ljubav je stvar zbog koje svijet postoji i drago mi je da je to baš Opatija. Ja nisam znao podatak da je Opatija proglašena za jedan od najromantičnijih gradova. Kad sam dao službenu izjavu za medije još krajem godine rekao sam da mi je drago da ću Valentinovo odsvirati u jednom od najromantičnijih gradova koje ja znam. Tako da evo, potvrdilo se da je to zapravo istina, to nije bilo samo laskanje”, rekao je Boris na konferenciji za medije nakon što je bilo rečeno da je Opatija službeno proglašena jednim od deset najromantičnijih gradova u Europi.

Nema sumnje kako će na koncert Novkovića i klape Rišpet stići sve generacije.

“Istina je ovo što se tiče višeslojnosti publike. Upravo sam stigao iz Kanade gdje sam održao koncert u Torontu u čuvenom Opera Houseu i imao sam blagu tremu, misleći hoće li možda dođi i mlađe generacije, koje možda nisu toliko u tijeku ili ne znaju previše mojih pjesama. Međutim, zaista je došao jedan široki spektar generacija”, osvrnuo se Novković na svoj koncert od prošlog vikenda, a onda je najavio i što priprema za svoj nastup u Opatiji.

“Što se tiče samog repertoara, nećemo previše filozofirati. Izvest ćemo zapravo najveće hitove. Sve su moje pjesme uglavnom ljubavne tematike kroz poneku socijalnu notu koja se provuče u ljubavnome tekstu, a ja bi rekao više buntovničku kao što su “Bit će rata kažu, ali ja ću umrijeti od ljubavi”. Bit će tu svima poznati hitovi kao što su “U dobru i zlu”, “Daleko”, “Tko sam bez tebe”, “Vukovi umiru sami”… Bit će tu i aktulnih hitova, kao što je “Čista ljubav”. Ta pjesma je zaista ostavila dosta dubok trag i pokrenula ponovno jednu veliku lavinu u mojoj karijeri. Svatko ima faze u karijeri kada mu jedna pjesma revitalizira sve, tako da je ta pjesma meni puno učinila i eto pod geslom čiste ljubavi da ćemo podijeliti toga dana čistu ljubav s opatijskom i širom publikom”, poručio je popularni pjevač.

“Opatija je nedavno proglašena jednim od deset najromantičnijih gradova u čitavoj Europi, pa nam je drago što ćemo i početkom iduće godine moći dati novi doprinos da se taj status i zadrži, ako ne čak i poboljša. Mnogo smo vremena potrošili prilikom odabira izvođača, htjeli smo dovesti u Opatiju nekoga čije praktički sve pjesme svi znaju, a vjerujem da smo s Borisom Novkovićem i klapom Rišpet to i uspjeli. Boris je na glazbenoj sceni već punih 30 godina, a iza sebe ima ogroman broj hitova, neke od najromantičnijih hrvatskih pjesama svih vremena. Klapa Rišpet u posljednjih nekoliko godina osvojila je srca mnogih svojim predivnim pjesmama i također su jednako popularni kod svih generacija”, rekao je direktor OFC agencije, Zoran Zdelar.

Ulaznice za koncert u klubu Centra Gervais u prodaji su po cijeni od 70 kuna, a mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima Eventima: Petrol postaje, Tisak media centri, Dallas Music Shop, Croatia Records i online na eventim.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari