BIG BROTHER Nikita napustila kuću: Ovo iskustvo neću nikad zaboraviti, a sada navijam za Orkyja!

Foto: Filip Kos/Pixsell

Nikita je već nekoliko dana Big Brotheru spominjala svoju želju da napusti BB kuću.

“Ušla sam u Big Brother kuću jer sam htjela probati nešto novo, htjela sam vidjeti kako taj famozni Big Brother funkcionira s unutarnje strane” kazala je sad već bivša stanarka Big Brother kuće.

Nikita je luksuzno zdanje napustila u ponedjeljak poslijepodne nakon što je istekao rok od 24 sata u kojem je imala pravo na promjenu odluke. Kaže, veseli je što se napokon vidjeti svoje voljene te dečka Dina kojeg je neprestano spominjala.

“Bilo je oscilacija u kuću, boljih i lošijih trenutaka, ali ovo je jedno nezaboravno iskustvo i pamtit ću ga samo po pozitivnim stvarima” kaže Nikita te dodaje da se što prije želi vratiti svom starom životu.

Otkrila je i tko joj je favorit:

“Orky je toliko neiskvarena i iskrena osoba. On nema maske, što misli to i kaže i apsolutno navijam na njega” kaže Nikita koja će odsad Big Brother, baš kao i brojni gledatelji, pratiti samo putem malih ekrana – svaki dan u 20 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari