PRIPREME ZA NASTUP

NAPOKON SMO DOČEKALI: Pogledajte službeni spot za ‘Mamu ŠČ’, eurovizijsku pjesmu Leta 3

Screenshot

Službeni spot za pjesmu ‘Mama ŠČ’, kojom će nas Let 3 ove godine predstavljati u Liverpoolu napokon je vani. Uživajte!

Pripreme za nastup na Eurosongu u punom su jeku, a pjesma ‘Mama ŠČ’ dobila je i pripadajuće videoizdanje, koje je premijerno prikazano u središnjem Dnevniku HRT-a. Iza spota stoji poznati redatelj Radislav Jovanov Gonzo, kojemu je ovo, kako je rekao, samo šlag na torti nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

“Ovim spotom se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su Let 3 jak koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga”, kaže Gonzo.

‘Mama ŠČ’ pokorila sve top liste

Spot je sniman u Zagrebu, a osim članova Leta 3, u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) te njezine plesačice.

“Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov Gonzo, koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak”, rekao je Zoran Prodanović Prlja.

Let 3 i njihova ‘Mama ŠČ’ zasjeli su na sam vrh trendinga na YouTubeu, gdje i dalje čvrsto drže drugu poziciju. Let 3 je preuzeo i radijski eter, a na nacionalnoj HR Top 40 listi već su četiri tjedna prvi, dok ih se uvjerljivo sluša i na svim streaming platformama, gdje su zauzeli visoko šesto mjesto Billboard top ljestvice za Hrvatsku, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari