PRIPREME ZA NASTUP

NAPOKON SMO DOČEKALI: Pogledajte službeni spot za ‘Mamu ŠČ’, eurovizijsku pjesmu Leta 3

Idi na originalni članak
Screenshot

Službeni spot za pjesmu ‘Mama ŠČ’, kojom će nas Let 3 ove godine predstavljati u Liverpoolu napokon je vani. Uživajte!

Oglas

Pripreme za nastup na Eurosongu u punom su jeku, a pjesma ‘Mama ŠČ’ dobila je i pripadajuće videoizdanje, koje je premijerno prikazano u središnjem Dnevniku HRT-a. Iza spota stoji poznati redatelj Radislav Jovanov Gonzo, kojemu je ovo, kako je rekao, samo šlag na torti nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

“Ovim spotom se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su Let 3 jak koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga”, kaže Gonzo.

‘Mama ŠČ’ pokorila sve top liste

Spot je sniman u Zagrebu, a osim članova Leta 3, u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) te njezine plesačice.

“Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov Gonzo, koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak”, rekao je Zoran Prodanović Prlja.

Let 3 i njihova ‘Mama ŠČ’ zasjeli su na sam vrh trendinga na YouTubeu, gdje i dalje čvrsto drže drugu poziciju. Let 3 je preuzeo i radijski eter, a na nacionalnoj HR Top 40 listi već su četiri tjedna prvi, dok ih se uvjerljivo sluša i na svim streaming platformama, gdje su zauzeli visoko šesto mjesto Billboard top ljestvice za Hrvatsku, piše Net.hr.

Exit mobile version