Ne propustite vidjeti slikare u stvaranju svojih djela ovaj tjedan na Trsatskoj gradini

Trsatska gradina će u danima koji slijede ugostiti umjetnike i umjetnice u sklopu manifestacije “Gradina no limit.”

Svake godine ova manifestacija u program Ljeta na Gradini unese dašak umjetnosti kroz dane vizualne kulture i komunikacija.

Trsatski kaštel ostaje nepresušan izvor inspiracije u različitim granama umjetnosti pa će nekoliko autora i autorica od sutra, 6. kolovoza na samom prostoru Gradine stvarati jedinstvena umjetnička djela.

“Gradina no limit” predstavlja platformu za stvaranje umjetnosti, ali i istraživanje stvaralačkog procesa – kako za samog umjetnika, tako i za publiku.

Trodnevna manifestacija specifična je po tome što je od nastanka ideje, preko realizacije pa do predstavljanja publici usmjerena na lokalitet Gradine koja na taj način postaje i ostaje sastavni dio svake faze stvaralačkog procesa.

Ove godine na manifestaciji će se u suradnji s Društvom likovnih umjetnika Rijeka predstaviti Andrea Kršul, Izabela Peculić Stančić i Nikola Nenadić, a rezultate stvaralačkog procesa koji će trajati tri dana predstavit će 8. kolovoza s početkom u 19 sati. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari