40-TAK LJETNIH KONCERATA!

Video | ‘NEKAD SE ŽELIM SAKRITI’ Baby Lasagna otkrio gdje ga na račun slave puštaju preko reda

Baby Lasagna RTL-ovoj Idi Hamer otkrio je gdje ga sve na račun slave puštaju preko reda, kakvo ga ljeto očekuje i kako je bilo na njegovom najvećem nastupu do sada

U dvorište RTL Televizije stigao je Baby Lasagna, i to kao gost Top.hr-a, emisije s najrelevantnijom glazbenom listom singlova u Hrvatskoj i RTL-ovoj Idi Hamer otkrio gdje ga sve na račun slave puštaju preko reda, kakvo ga ljeto očekuje i kako je bilo na njegovu najvećem nastupu do sada, Novosadskom EXIT festivalu.

“Nevjerojatno iskustvo, puno je energije. Jer kada publika pleše s tobom daju ti energiju, ti daješ njima. To se ne može opisati, jednostavno to moraš doživjeti”, poručio je nakon EXIT-a.

Imaš iznimno brz tempo. Koliko si koncerata odradio do sad i koliko te čeka do kraja ljeta?

“Nemam pojma koliko sam odradio i što se sve može brojati kao koncert. Ali imam još 30-40 koncerata do kraja ljeta. Kako radimo ove koncerte, istovremeno se pripremamo za Šalatu. Dizajniramo pozornicu, outfite, bukiramo pirotehniku i svašta nešto.”

Stigneš li se uz sav taj tempo odmoriti, otići na ljetni godišnji?

“Ne baš. Mislim da ću na kraju kolovoza uhvatiti jedan-dva (dana, op.a.) gdje ću biti slobodniji, ali za sada ne uopće.”

Jesi li uspio prigrliti popularnost, je li ti to i dalje neobično?

“U trenucima prigrlim kad dođem na poštu ili neke birokratske ustanove pa me puštaju preko reda, tada sam definitivno poznat. Ali kada se želim sakriti, kad bih otišao u kino, malo mi teže padne, ali naviknuo sam se. Nije nešto strašno.”, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari