ČESTITKE

Nikolina Tomljanović i Belfast Food imaju najbolju pjesmu ZagrebFesta

Završio je 68. Zagrebački festival, na kojem je i ove godine bilo riječkih snaga. Iako je pobjedu stručnog žirija odnio Matija Cvek, za pjesmu “Ptice”, razloga za veselje ima i riječka pjevačica Nikolina Tomljanović.
Naime, radijski urednici okupljeni u Hrvatskoj udruzi radijskih nakladnika za najbolju pjesmu odabrali su upravo duet Nikoline Tomljanović i Belfast Fooda, ‘Volim kako se smiješ’. Recimo i to da je “Volim kako se smiješ” jedna od najizvođenijih pjesama domaćeg radijskog etera.
Riječ je o jednostavnoj, veseloj pop priči nastaloj u dobrom društvu. Dinko Fazinić potpisuje tekst, glazbu i aranžman Goran Gubić Hans, a za produkciju je zaslužan Matej Zec.
Kako sama Nikolina kaže – “Pjesma je autobiografska, nastala u jednom trenu. Trenutak kad jedan iskren osmijeh, poput mjeseca osvijetli put ljubavi i životu da smisao poput najljepšeg sna.”
“Volim kako se smiješ” ima i odgovarajući videospot koji je režirala Kristina Barišić, uhvativši kadrove radne atmosfere dok su Nikolina i Belfasti snimali pjesmu u studiju GIS.
Nikolini Tomljanović ovo je druga nagrada radijskih urednika. Prvi put je takvo priznanje dobila 2019. za pjesmu “Daleko”, koja je te godine bila najizvođenija pjesma.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari