O SVIM TEMAMA

Noć kazališta u HKD na Sušaku: Marko Dejanović bez tabua u stand-upu Prosti faktori!

Na Noć kazališta, subotu 21. studenog u 20 sati u HKD na Sušaku dolazi urnebesna stand up komedija Prosti faktori bosansko-hrvatskog komičara Marka Dejanovića

Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua u Prostim faktorima! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

Marko Dejanović, često oslovljavan i kao Panda ili NapušenaPanda, u prvom solo showu pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara – zbog straha. Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva. Marko je po rođenju Bosanac, po mjestu stanovanja Zagrepčanin, po uvjerenju izbjeglica. Anacionalan je, ateist i antifašist. I apsolutna budala, rekli bi neki. Ne bi rekli sasvim krivo.

Događaj je organiziran prema svim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 kod održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija. Nošenje zaštitnih maskica obavezno je u prostoru HKD-a, uključujući i za vrijeme trajanja programa.

Ulaznice po cijeni od 50 kn moguće je kupiti preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i New Soundu (Matulji) te sat vremena prije događanja na blagajni HKD-a.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views