POŽELJNO - S MASKAMA

Noć vještica u riječkom podzemlju! U nedjelju navečer uđite u gradske tunele – ako se usudite!

Riječki tunel u blagdanskom ruhu 04.12.2018., Rijeka - Tunel od Katedrale sv. Vida do Ulice Dolac Tunel u duzini od 330 metara prvi je rijecki tunel vojne namjene otvoren za turisticke posjete, za vrijeme trajanja Adventa u rijeci postavljene su svjetlosne instalacije i blagdanski ukrasi. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Bit će to i posljednje događanje u riječkom podzemlju za neko vrijeme jer se Riječki tunel privremeno – do daljnjega – zatvara nakon ovog događaja

U nedjelju 31. listopada u Riječkom tunelu održava se koncert elektroničke glazbe “Halloween ispod grada” by Medusa Events.

“Pripremite se za najbolji Halloween party. Maskirajte se i uđite u hodnike ispod grada koji teče.”, pozivaju organizatori posjetitelje uz objavu glazbenih izvođača, a to su:

@official_zacko_dj
@blankartduo (@darrio_sec & @dinojukic1992)
@e.dvin

Ulaz u Riječki tunel je kod crkve Sv.Vida od 20 sati, a predviđeno trajanje zabave do 3 sata ujutro u ponedjeljak.

Ulaznice događaj možete nabaviti u riječkom Charlie baru po cijeni od 50 kuna (na dan eventa: 60kn).

Organizator također poručuju kako će ulaz biti moguć samo uz Covid potvrde ili uz testiranje na ulazu po cijeni od 50 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari