JESTE LI POGODILI?!

Video | Otkriveno tko se skrivao ispod Zigmanove maske Majke Zemlje u senzacionalnom showu ‘Masked Singer’

U senzacionalnom showu ‘Masked Singer’, u kojem je prošli tjedan svoju masku Kiborga skinula poznata blogerica i influencerica Andrea Andrassy i svojim nastupom na noge podignula i rasplesala publiku, gledatelje je u novoj večerašnjoj epizodi iznenadila Majka Zemlja.

Naime, ispod jedne od najljepših Zigmanovih kreacija, skrivala se operna pjevačica Sandra Bagarić!

Ostalo je devet neotkrivenih osoba ispod maski, a u pjevačkim duelima prvi su se našli Licitarsko Srce i Punjena Paprika.

Licitarsko Srce prvo je nastupilo i oduševilo detektive svojim glasom i plesom Enisa Bešlagića, Idu Prester, Borka Perića i Antoniju Mandić s pjesmom Nine Badrić ‘Rekao si’. Borko je komentirao noge Licitarskog srca rekavši da misli kako su to ipak muške noge jer je nemoguće da nemaju nimalo celulita, ali Antonija i Ida su bile uvjerene kako su ženske. Na kraju su zaključili da bi ispod maske mogla biti Ana Bučević ili pjevačica grupe Nipple People koja se i inače skriva ispod maske.

Punjena Paprika ovaj je put otpjevala hit Dubioze Kolektiva ‘Volio BIH’, a svojim izvedbom na noge je podignuo sve detektive. Borko je pomislio da je Paprika Zoran Šprajc, ali je promijenio mišljenje pa rekao da vjeruje kako je ispod maske Jelena Karleuša. Antonija je u Punjenu Papriku ‘smjestila’ Alena Islamovića. Nakon nastupa publika je odabrala da direktno dalje ide Punjena Paprika.

U drugom pjevačkom dvoboju natjecali su se Slatkač i TorpedoSlatkač je nastupio s pjesmom Daft Punka, Pharrell Williamsa i Nile Rodgersa ‘Get Lucky’. Detektivi su razmišljali kako Slatkač pjeva samo na engleskom jeziku, a Ida je zaključila da bi to mogao biti Vlaho Arbulić. Antonija je rekla da je Slatkač Damir Kedžo, a Borko da je njegov kolega Alen Liverić dok je Enis rekao da bio to mogao biti i Slavko Sobin.

Torpedo je ponovno sve razveselio svojim nastupom otpjevavši pjesmu ‘Suada’ Plavog orkestra, a naročito kada je usred svoje izvedbe sišao među publiku. Enis je rekao da bi to mogao biti Luka Nižetić, Ida je komentirala da bi mogao biti Ribafish, a Borko da je to Buki Skandal, njegov prijatelj romske manjine. Antonija je pomislila da je ispod maske Prlja iz grupe ‘Let 3’.

Publika u studiju odlučila je da dalje prolazi Torpedo dok je Slatkač otišao u eliminacijski krug.

Ajkula Drakula protiv Dalmatinke bio je sljedeći pjevački dvoboj, a Ajkula je nastupio prvi s pjesmom ‘Baby Shark’ te nasmijao publiku i detektive. Enis je zaključio da bi to mogao biti Mišo Kovač jer ima sve manje i manje teksta koji pjeva, dok je Antonija zaključila da bi to mogao biti političar Peđa Grbin. Borko je nastavio s političarima pa je rekao da je Ajkula Drakula premijer Andrej Plenković, dok je Enis rekao da je vjerojatno predsjednik RH Zoran Milanović.

Dalmatinka je otpjevavši pjesmu ‘Who’s That Girl’ grupe Eurythmics dobila je pohvale detektiva na prekrasnom glasu pa je Ida zaključila da je ispod maske Vesna Pisarović. Antonija je rekla da stoji pri svom mišljenju da je Dalmatinka Emilija Kokić. Borko se nije mogao odlučiti između Nives Celzijus i Maje Posavec.

Uslijedilo je i glasovanje publike koji su odlučili su da direktno dalje ide Ajkula Drakula.

Došlo je vrijeme i za prvi troboj ove sezone između Tintilinića, Majke Zemlje i Meduze.

Tintilinić je prvi nastupio s pjesmom simboličnog značenja, ‘Ugasi me’ Parnog Valjka i raspjevao publiku i detektive. Antonija je potvrdila svoj prošli odgovor da je Tintilinić Ella Dvornik baš kao i Ida dok je Borko zaključio da je i ispod ove maske Maja Posavec, a Enis se odlučio složiti s Borkom.

Meduza je zapjevala pjesmu ‘Try’ pjevačice Pink, a Borko je odmah zaključio da je to sigurno pjevačica Antonela Doko, Antonija smatrala da je ispod kostima Meduze Jelene Radan, Enis je rekao da je Danijela Martinović, a Ida da je Ivana Kindl.

Majka Zemlja nastupila je posljednja s pjesmom ‘Sunny Day’ Nene Belana, a Antonija se odmah ‘posula pepelom’ jer je u prošloj epizodi rekla da to nikako ne može biti Sandra Bagarić. ”Mislim da je to ipak Sandra Bagarić” rekla je Mandić. Ida je rekla da bi to mogla biti Maja Blagdan. Borko je Majku Zemlju proglasio Martinom Tomčić, Enis Majom Šuput.

Publika je nakon glasovanja odlučila da dalje idu još dvije maske: Tintilinić i Meduza pa je Majka Zemlja završila u eliminacijama zajedno s Licitarskim Srcem, Dalmatinkom i Slatkačem.

Sve je bilo na odluci publike koja je glasala koje maske idu u sljedeću emisiju. Licitarsko Srce, Slatkač i Dalmatinka tako su zaslužili svoje mjesto u novoj epizodi ‘Masked Singera’ dok je publika odlučila otkriti tko je ispod maske Majke Zemlje.

Uz ovacije ‘skini masku’, Majka Zemlja je skinula svoj planet s ramena, a ispod nje se nalazila operna pjevačica Sandra Bagarić.

”Sad imam informacije iz dubine Zemlje, a unaprijed se ispričavam svima kojima sam morala lagati”, rekla je za kraj Sandra Bagarić i otpjevala svoju ‘rođendansku’ pjesmu još jednom bez maske.

Najluđa televizijska igra se nastavlja, a koga će publika odlučiti ‘raskrinkati’ od preostalih osam maski, gledatelji će otkriti već iduću subotu na RTL-u, u novoj epizodi ‘Masked Singer’!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari