ROĐENI ZABAVLJAČI

Video | Ferlin i Battifiaca ‘Ruzinavim brodom’ plove prema polufinalu tv-showa Zvijezde pjevaju

U Zvijezdama pjevaju se ‘zakuhalo’, parovi su sve uigraniji a izvedbe dojmljivije. Ferlin i Battifiaca i dalje su naši favoriti za ukupnu pobjedu!

Nakon što su prošle show Zvijezde pjevaju napustili glumica Iva Jerković i njezin mentor, glazbenik Ivo Amulić, preostalih pet parova večeras se bori za prolaz u polufinale.

Žiri su svojim izvedbama oduševili Ivana Kindl i Marina Orsag koji su pobrali sjajne ocjene za svoj nastup – Danijela, Marko i Jurica dali su im desetke, a Zorica devetku.

Stjepan Lach i Maja Ciglenečki otpjevali su hit Parnog Valjka ‘Javi se’ i također oduševili – tri člana žirija dali su im osmice a Danijela ih je počastila’ devetkom.

Za vrlo hrabar nastup odlučili su se Gina Damjanović i Marko Braić koji su izveli Oliverovu pjesmu ‘Ne ostavljaj me sad’. Osvojili su simpatije žirija i gotovo maksimalnih 39 bodova pa je već u tom trenutku bilo jasno da će borba za ulazak u polufinale biti vrlo neizvjesna!

Ferlin i Battifiaca odabrali su hit Daleke obale Ruzinavi brod. Ni publika ni žiri još jednom nisu mogli ostati ravnodušni na njihovu izvedbu!

“Pojma nemate kakvo je vaše pjevanje moćno oružje. Neponovljivo, poručio bih da se vaše pjevanje hitno stavi pod zaštitu UNESCO-a”, našalio se Jurica Pađen. “Doveli ste me do suza radosnica”, priznala je Danijela.

Ukupna ocjena koju su dobili – 34! Hoće li biti dovoljno za prolaz, odlučit će glasovi gledatelja.

Posljednji večerašnji par bili su Areta Ćurković i Goran Bošković koji su izveli pjesmu ‘Još i danas zamiriše trešnja’. Dobili su dvije osmice i dvije devetke, baš kao i uzdanice Istre i Kvarnera.

Kako je ove sezone zbog ‘više sile’ – bolesti izvođača – preskočena jedna subota, tako će se u polufinalu boriti četiri para. U velikom finalu 7. svibnja bit će osobito uzbudljivo. Emisiju će otvoriti tri finalista, ali će jedan od njih ispasti nakon dva kruga pjesama.

Na kraju su bez polufinala ostali Maja i Stjepan, a Ferlin i Battifiaca nastavljaju pjevati u polufinalu Zvijezde pjevaju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari