Ove subote ne propustite veliki elektronski party na Trsatskoj gradini, organizatori najavljuju “ludnicu”

Foto: Adria Sunset Sessions

Programi Ljeta na Gradini u punom su zamahu, a već u subotu, 27. srpnja jedinstveni koncept dnevne zabave – “BSH Trsat castle” i “Adria Sunset Sessions” ponovno gostuje na Trsatskoj gradini.

BSH events je organizacija koja vrhunske glazbene događaje dovodi na atraktivne lokacije, a ovaj zanimljivi koncept već drugu godinu zaredom seli u Rijeku. Kada je u pitanju naš grad, odabir je pao na Trsatsku gradinu, kao osebujnu i zanimljivu lokaciju koja će se na jedan dan transformirati u party zonu.

Za zvukove elektronske house glazbe biti će zaduženo nekoliko renomiranih DJ-a koji će zasigurno zidine kaštela ispuniti pozitivnim vibracijama i odličnom atmosferom. Ove godine nastupiti će Yakka, Full Ferry, Pablo Panda, Aldo Morro i Life 4 Funk. Spomenemo li još i činjenicu kako će se sve odvijati uz zalazak sunca, nije potrebno naglašavati kako će ovo možda biti i party godine.

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr, rijekamarketplace.com i Entrio. Ulaz se za posjetitelje otvara u 16 sati kada započinje i zagrijavanje, a zatvara se u 18 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari