Sve je spremno za sutrašnji Sailor Sweet&Salt Festival, očekuju vas odlični koncerti na spoju Rječine s morem

Foto: Ilustracija

Sve je spremno za drugo izdanje Sailor Sweet&Salt Music Festivala koji će se održati sutra, 26. srpnja, u centru grada, na Senjskom pristaništu, uz bogat koncertni program.

Glavno ime ovogodišnjeg izdanja festivala zasigurno je unikatna pojava hrvatske glazbene scene – Josipa Lisac.

Višestruko nagrađivana pjevačica s karijerom dužom od 40 godina, vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnog stila, Josipa je nepopravljivi idealist i sanjar, uz čije su pjesme stasale brojne generacije.

Chui su mladi hrvatski kvartet koji njeguje ponešto drugačiji pristup jazzu. Spoj suvremene klupske plesne glazbe u kombinaciji s jazzom, elektronikom i rock’n’roll beskompromisnim pristupom već sa prvim albumom “Chui” osigurao im je kultni status na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Mr.Lee & IvaneSky, glazbeno-scenski projekt Damira Martinovića Mrleta i Ivanke Mazurkijević uz niz pratećih glazbenika već nekoliko godina ostvaruje svoje djelovanje kako na koncertnim, tako i kazališnim pozornicama, ali i u filmskoj industriji. Na ovogodišnjem će festivalu predstaviti svoj novi album – “Sailor”.

Svoje će svježe materijale predstaviti i riječki dvojac The Siids, novije ime riječke scene iza kojeg stoje iskusni glazbenici Stanislav Grdaković i Darko Terlević. Projekt u kojem donose moderni zvuk prožet indie i electro pop-rock elementima ove će godine objaviti svoj album prvijenac.

Program zaključuje “Mrave brojim”, projekt riječkog glazbenika Zorana Klasića Klasa, koji je okupio respektabilan broj suradnji s imenima riječkog rocka, te također uskoro izlazi sa službenim izdanjem.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna nalaze se u pretprodaji u sustavu Entrio, online na entrio.hr te fizičkim prodajnim mjestima, uključujući riječki Dallas Music Shop. Cijena ulaznice na dan održavanja festivala iznosit će 80 kuna.

Ulaz će biti otvoren kod Rive Boduli 9, a vrata se otvaraju u 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja