IZNIMNA SKUPINA GLAZBENIKA

Ovog četvrtka na Trsatskoj gradini glazba Erica Claptona

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Glazba Erica Claptona ponovno će odjeknuti s Gradine!

Nakon punih 5 godina, glazba Erica Claptona ponovno će zaoriti Rijekom u sklopu događaja “An evening with Eric Clapton’s songs” 29. lipnja na Trsatskoj Gradini.

2018. godine, čak 800 obožavatelja dobre glazbe napunilo je koncertni prostor riječke Gradine slušajući dobro im poznate pjesme Erica Claptona u izvedbi vrhunskih glazbenika.

Iza ovog zapanjujućeg projekta stoji talentirani riječki gitarist Ivan Pešut, koji je okupio iznimnu skupinu glazbenika kako bi nam priredio večer ispunjenu nezaboravnim hitovima iz Claptonove impresivne karijere.

“Opet se nalazimo kako bi uživali u izvođenju glazbe Erica Claptona i podijelili tu emociju s publikom na jednoj od najljepših pozornica Rijeke. Nas čak desetoro će dati sve od sebe da publici taj blues rock koncert ostane u dugom sjećanju.”

Repertoar je pažljivo odabran i obuhvaća klasike s MTV Unplugged sessiona, njegove ranije skladbe te najpoznatije studijske hitove koji su zauvijek urezani u pamćenje obožavatelja diljem svijeta.

Ovaj nevjerojatni glazbeni doživljaj bit će upotpunjen nastupom deset iznimnih glazbenika koji će vješto izvoditi Claptonove hitove na pozornici Trsatskog kaštela.

Posjetitelje očekuje i poseban gost večeri – Marko Tolja, strastveni pratitelj Claptonove glazbe koji će svojim vokalom obogatiti izvedbe i pridonijeti cijeloj atmosferi koncerta. kao vokal se pridužuje i kantautor Mauro Staraj.

Za sve ljubitelje glazbe i obožavatelje Claptonovog glazbenog opusa ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Označite 29. lipnja u svojim kalendarima jer vrata Gradine se otvaraju u 20 sati dok sam početak programa planiran je u 21:30. Ulaznice su dostupne preko portala www.mojekarte.hr, u Vintage baru na Trsatskoj gradini a cijena im iznosi 11€, dok na sam dan koncerta na ulazu u Gradinu cijena će iznositi 13€.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari