VEČER ZA PAMĆENJE

Galerija | Čarobna večer na Trsatskoj gradini: Pogledajte tko je sve uživao u pjesmama Erica Claptona s Ivanom Pešutom i Markom Toljom

Posjetitelje Trsatske gradine sinoć je poznati riječki gitarist Ivan Pešut podsjetio na brojne uspješnice legendarnog Erica Claptona a na pozornici je bio i deveteročlani band

Uz Ivana Pešuta na pozornici je kao vokal nastupio Damir Jurčić te Marko Tolja i svih zadivio izvedbom pjesme “Wonderful Tonight”.

Gost večeri bio je Mauro Staraj na oduševljenje publike.

Trsatska gradina bila je prepuna; moglo se vidjeti mladih, starijih, trudnica i djece. Cijela večer bila je u znaku glazbene ikone, engleskog gitarista i kantautora Erica Claptona u izvrsnoj interpretaciji talentiranih glazbenika s riječke scene. Publika je prepoznala izvrsnost te su izvođače nagradili gromoglasnim pljeskom.

Neki od najpoznatijih Claptonovih hitova kao što su “Layla” i “Tears in Heaven” izvedeni su u novom i drugačijem ruhu.

Publika je vidno uživala u svakoj noti i svakome stihu koji se savršeno uklopio u čarobni Trsatski kaštel.

Sljedeće što publiku očekuje na Trsatskoj gradini – i to već ove subote – je koncert mlade kantautorice Nike Turković a potom i koncert klape Intrade i Tomislava Bralića.

Foto. Dražen Suvić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari