'MAMA ŠČ' GROZNICA

‘PA VI STE LUDI!’ Dečki iz Leta 3 izazvali potpuni kaos u Varšavi, poljski fanovi poludjeli za njima, gurali se za fotkanje

Screenshot

Let 3 počeo je svoj eurosongovski put u Varšavi, ekipa je ostala oduševljena rockerima iz Rijeke

Let 3 je nastupio na službenom eurovizijskom partyju u dvorani Praga Centrum u Varšavi pred poljskim eurovizijskim fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe.

‘Volimo vas’

Riječki rockeri na Instagramu su podijelili djelić atmosfere iz Poljske.

“Poljski obožavatelji, vi ste ludi! Mi ćemo vas zaštititi snagom ljubavi! ŠČ”, napisali su u opisu videa na kojem se vidi publika koja hrli prema pozornici, ali i brojni obožavatelji koji čekaju u redu kako bi se fotografirali s hrvatskim predstavnicima na Eurosongu.

“Hrvatska voli Poljsku”, “Sezona počinje”, “Volimo vas”, “Odlični ste”, “ŠČ!”, samo su neki od komentara ispod videa koji je prikupio gotovo tisuću lajkova.

Naime, ovo je bio prvi od dva Eurosong partyja na kojima nastupaju dečki iz Leta 3, a održavaju se ovog vikenda. Iz Varšave lete za Tel Aviv, gdje će nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partyju s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Podsjetimo, ranije je Let 3 pripremio još jednu remix verziju Mame ŠČ!, ovog puta u suradnji s Denisom Goldinom. On je Mamu ŠČ! opisao kao “himnu godine koja ne izlazi iz ušiju”. “Radi se o najnabrijanijem remixu koji sam dosad radio za domaće izvođače”, naveo je,piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari