PETAK U POGONU KULTURE: Jonathan koncertom pred riječkom publikom najavljuje novi album

Riječka rock atrakcija, popularni sastav Jonathan u petak 20. studenog u 23 sata gostuje u klubu Pogon kulture

Bit će to treći službeni nastup Jonathana pred riječkom publikom, nakon dva rasprodana koncerta u Palachu prošle godine. Bend je u odličnoj koncertnoj formi, početkom studenog nastupili su na međunarodnom festivalu dokumentarnog filma u Poreču, uslijedio je nastup u zagrebačkom klubu Sax koji je odlično primljen kod zagrebačke publike.

jonathan1

Jonathan je prašinu na ustajaloj riječkoj ali i hrvatskoj glazbenoj sceni podigao prošle godine svojim prvim nosačem zvuka „Bliss“ koji je sjajno primljen kod publike ali i glazbenih kritičara. Zarazna „Maggie“, emocionalna „Pictures“ te žestoka „Communicate“ pronašli su ubrzo po objavljivanju albuma svoju publiku u Rijeci ali i u široj regiji gdje su nastupili na značajnim festivalima kao što su novosadski Exit, zagrebački In Music, talijanski Ferragosto Jam te festival Waves u Bratislavi.

Isto tako, veliki uspjeh u vrlo kratkom vremenu postojanja benda jest činjenica što su nastupili kao predgrupa popularnim Editorsima, rasprodali su zagrebački Mali pogon Tvornice te premijerno nastupili na Pozitivnom koncertu. Uspješnoj godini svakako valja pribrojiti i nominaciju za nagradu Porin u kategoriji najboljeg novog izvođača godine.

Osim albuma „Bliss“ izdali su maxi singl „Getting closer is keeping us apart“ a željno se isčekuje i njihov novi album koji uskoro treba biti objavljen.

Koncert pred nama sjajna je prilika da se Zoran, Branko, Darko, Nikica i Tomislav ponovno iskažu na domaćem terenu, gdje su očekivanja uobičajeno vrlo visoka.

(foto: facebook Jonathan)

 

[highlight]Karte za koncert mogu se nabaviti na šankovima Palacha i Beertije po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 50 kuna.[/highlight]

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari