ZLATNO DOBA DISCO GLAZBE

Pogon Kulture u Rijeci pretvara se u vremeplov disco glazbe iz 70-ih i 80-ih!

Organizatori su pažljivo odabrali DJ-eve koji će vas rasplesati uz najveće plesne hitove tog razdoblja

U subotu, 27. svibnja, glazbeni entuzijasti imat će priliku vratiti se u zlatno doba disco glazbe na događaju DISCO REVIVAL: 70s & 80s Hits koji će se održati u Pogonu Kulture u Rijeci. Ovaj jedinstveni disco doživljaj pružiti će posjetiteljima priliku da zaplešu i uživaju u nezaboravnim hitovima 70-ih i 80-ih godina.

Dobro poznata lokacija Pogon Kulture u Rijeci bit će pretvorena u pravi vremeplov koji će nas odvesti na putovanje kroz najveće disko uspješnice svih vremena. Organizatori su pažljivo odabrali DJ-eve koji će vas rasplesati uz najveće plesne hitove tog razdoblja, donoseći osvježavajući zvuk i euforiju prošlih desetljeća.

Ulaznice su već puštene u prodaju i mogu se nabaviti putem popularnog sustava entrio.hr, a bit će dostupne za kupnju i na samom ulazu. Za one koji žele kupiti ulaznice po najpovoljnijoj cijeni, preporučuje se kupnja unaprijed, jer su dostupne količine ograničene.

Događaj će započeti u 21 sat, a disko groznica trajat će sve do 4 sata ujutro.

Event link: https://www.facebook.com/events/923571522201202

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari