TREĆI SINGL IZ ALBUMA

”Diamond Dust” predstavlja novi singl

“Eastern Sin” je treći singl sa sjajnog albuma “Ten Years in Dust”

Diamond Dust, peteročlani heavy metal band iz Rijeke, upravo je objavio novi singl kao nastavak uspješne karijere ovog cijenjenog banda koji djeluje od 2006.g. “Eastern Sin” treći je redom singl sa hvaljenog albuma “Ten Years in Dust”, koji slijedi uspješne prethodne singlove “Martyr” i “Ten Years in Dust”.

Podsjetimo, Diamond Dust su album promovirali sjajnim koncertom u riječkom OKC Palach, a odlična atmosfera i koncertna energija su i osnova novog video spota kojeg kao snimatelj i montažer potpisuje Tino Margan, a produkt je poznatih Lumiere Production.

Članovi banda Jakov „Jay“ Hrkać na vokalu, Alen Dumić i Franko Dekleva na gitarama te ritam sekcija koju čine Marko Jurman na bas gitari i Armando Floričić na bubnjevima, i u ovoj skladbi koju zajednički potpisuju, prezentiraju svoj prepoznatljivi zvuk, zvuk koji im je donio brojne poklonike.

Band se priprema za koncertne nastupe koji ih uskoro očekuju, a svi poklonici Diamond Dust zvuka njihove skladbe mogu pronaći i na svim glazbenim platformama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari