Popularni Marko Tolja sljedeći tjedan nastupa na Trsatskoj gradini, ulaznice skoro pa rasprodane

Poznati i popularni riječki pjevač Marko Tolja, vokalist prepoznat po baršunastom glasu, nastupit će u četvrtak, 1. kolovoza na Trsatu u sklopu programa “Ljeto na Gradini”.

Nakon duže pauze, Tolja se vraća tamo gdje je sve i počelo – u svoj rodni grad, na najljepšu pozornicu.

Ovaj svestrani pjevač i kantautor ne prestaje oduševljavati svojim vokalnim sposobnostima, a izvrsno se snalazi u različitim glazbenim žanrovima. U pratnji svog benda, Tolja će posjetiteljima prirediti pravu glazbenu poslasticu koja će biti kombinacija njegovih autorskih pjesama poput “Putujem” “Tišina”, “Zaplesale su sjene”; ali i svjetskih evergreena. Bit će to večer prožeta glazbom za sve generacije, u prekrasnoj atmosferi na Trsatu

Početak nastupa je u 21 i 30 sati, a sve ulaznice za sjedenje su rasprodane, dok se ulaznice za stajanje po cijeni od 60 kuna mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music shopu te putem sustava mojekarte.hr i Rijeka Market Place.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari