PROMOCIJA NOVOG ALBUMA

Popularni riječki electro-rock duo The Siids u subotu 16. ožujka nastupa u Pogonu Kulture

foto by Bojan Kukuljan

U subotu 16.03. u riječkom Pogonu kulture od 22 sata riječki electro-rock duo THE SIIDS koncertno promovira najnoviji album “I I”

Bend za svoj nastup sprema posebnu produkciju uz goste ali i pojačanje u samome nastupu koji – ne sumnjamo – nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura dostupne su u Dallas Music Shop Rijeka i preko sustav Entrio, a na dan koncerta cijena će bit 15 eura.

THE SIIDS su se na sceni etablirali kao glazbeni projekt vrijedan pažnje kojeg karakterizira specifičan zvuk, odlična produkcija, zanimljiva estetika video spotova i profesionalan odnos prema onome što vole i stvaraju.

Nakon hvaljenog debi albuma „Brutalist“, duo uzima dovoljno vremena kako bi napravio novi. Rezultat je 11 pjesama koji čine skladnu cjelinu pod nazivom “I I”.

Demonstrirajući širok spektar kreativnosti Darko Terlević i Stanislav Grdaković svakom numerom slušatelje vode kroz živopisni glazbeni pejzaž otkrivajući različite slojeve zvuka. Od zaraznih ritmova koje potpisuju obojica do dubokih emotivnih tekstova u kojima im se kao autor pridružuje i Marko Rogić (White on White).

image description

Album nudi izvanredno iskustvo slušanja, a sudeći po prvim recenzijama i reakcijama strukebend je opravdao očekivanja podižući letvicu još više.

U subotu vas očekuje vrhunska kombinacije electro i rock zvuka koji osvaja ljubitelje i jednog i drugog žanra ili jednostavno – THE SIIDS.

Satnica:

21h vrata
22h THE SIIDS

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari