EKON OMISTICA MONIKA ŠUPUT

‘VEČERA ZA 5’ IZ RIJEKE Obrazi od boškarina i pačja jaja! Monika probudila znatiželju kod ekipe: ‘Zvuči primamljivo, misteriozno…’

Ekonomistica Monika Šuput ugostit će protukandidate trećeg dana ovotjedne ‘Večere za 5’

Današnja domaćica nametnula se kao kritičarka tjedna pa će biti zanimljivo vidjeti što će ekipi spraviti Monika.

“Imam prekrasnog sina Viktora, on me uveseljava i ispunjava moj život. Uživam biti s njime. Kada bih se morala opisati kao osoba – mislim da sam svestrana, pouzdana, volim red i disciplinu. Kada se nečeg uhvatim, volim se toga držati. Ne mogu bez fitnessa ili neke vrste sporta, oduvijek sam sportski tip”, ispričala je Monika o sebi.

Monika ima niz interesa pa se tako, pored posla s nekretninama, bavi i plesom te proučavanjem astrologije, a već je završila tečajeve za vizažisticu i sommeliera. “To je moja znatiželja”, otkrila je.

Voli u kuhinji stvarati nešto ni od čega, biti kreativna, a ljubiteljica je mediteranske hrane. Iako obožava ribu i riblje proizvode, odlučila se na nešto drugačiju varijantu za večeru pa su se na njezinom popisu namirnica našli pačja jaja, bijeli tartuf, obrazi od boškarina, endivija, kesten, čokolada i amarena višnja.

“Ima tu ovih malo skupljih namirnica”, komentirao je Leon. “Obrazi bi mogli biti u nekom gulašu, odličan popis”, dodao je Dominik. “Zvuči primamljivo, misteriozno, budi znatiželju”, zaključila je Nana.

Hoće li Monika prijeći u vodstvo zahvaljujući svojim zanimljivim namirnicama, pogledajte od 17.45 sati na RTL-u!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari