POŠALJIMO GA! Facebook inicijativa „Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“ u 24 sata privukla preko tisuću fanova!

„Pokažimo cijeloj Hrvatskoj “belog” brata Matujskog“ jedan je od slogana pod kojim fanovi popularnog glazbenika okupljaju istomišljenike na društvenoj mreži kako bi Maura odveli – Šprajcu

Popularni glazbenik i zafrkant osjetljiv na socijalna pitanja Mauro Staraj plus popularni televizijski urednik i voditelj osjetljiv na društvena zastranjenja, političke kontroverze i socijalne nepravde Zoran Šprajc – kakva bi to emisija bila!

Upravo tim ciljem vodili su se administratori nove Facebook grupe naziva „Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“ osnovavši grupu koju žele učiniti što popularnijom kako bi pjevač „bez dlake na jeziku“ završio kao gost u popularnom informativnom showu RTL Direkt.

U kratko vrijeme, u svega 24 sata od osnivanja, grupa je prodobila više od 1.000 članova, a broj svake sekunde raste!

Inicijativi možete pomoći i vi tako da odete na Facebook stranicu „Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“ i svojim lajkom odnosno učlanjenjem u grupu pružite svoju podršku ovoj ideji.

Mauro Staraj posebnu je pozornost zadobio svojim posljednjim videouratkom odnosno britkim osvrtom na presudu teško bolesnom Huanitu Luksetiću osuđenom na dvije godine zatvora zbog procjene suda kako marihuana koju je uzgajao, prerađivao i koristio nije mogla biti u cijelosti iskorištena za ulje kojim se Luksetić liječio (OVDJE).

Također, Staraj je veliku pažnju zadobio i prigodnom pjesmom posvećenom blagajnicama Konzuma nakon izbijanja afere Agrokor (OVDJE) pa su posve očite poveznice između glazbenika i socijalno osjetljivog voditelja.

Stoga, „pošaljimo Maura Šprajcu“!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari