'GLUPOST ILI REMEK-DJELO!?'

Video | Poznati YouTuber reagirao na ‘Mamu ŠČ’: ‘Hrvati, što je ovo? Je l’ se vi drogirate? Ovo je jezivo’

Iako mu se na prvu glazba nije svidjela, već nakon prvog refrena Pedro se oduševio promjenom ritma u pjesmi, brkovima i odjećom Leta 3

Reakcije javnosti na pjesmu “Mama ŠČ”, riječke grupe Let 3 još uvijek ne jenjavaju. Njima se pridružio i mladi YouTuber Pedro Rivas, koji je pogledao izvedbu pjesme ‘Mama ŠČ!’ s ovogodišnje Dore.

“Što ja ovo gledam? Izgledaju kao da se spremaju za rat”, rekao je Pedro na samom početku. Ubrzo je shvatio da nije “Mama SC”, nego “Mama ŠČ”, a to se potrudio i izgovoriti.

“Hrvati što je ovo? Jel se vi drogirate? Čudno, ali jako ‘cool'”, rekao je Pedro.

Iako mu se na prvu glazba nije svidjela, već nakon prvog refrena Pedro se oduševio promjenom ritma u pjesmi, brkovima i odjećom Leta 3. Na polovici pjesme, počeo je ponavljati stihove, a silno je želio znati i prijevod pa je usred pjesme išao “guglati”.

“Nisam siguran je li pjesma glupa ili remek djelo”, zapitao se u videu, a zatim uhvatio za glavu kada je uočio cvijeće u stražnjicama benda.

Dodao je kako bi volio znati koja je poruka iza pjesme, ali mu se jako svidjela i već mu je ‘zapela’ u glavi, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari