LJETO NA GRADINI

Predivne note pjesama za dušu ispunile Trsatski kaštel

Predivnom glazbenom izvedbom Karin Kuljanić obilježila je trideset godina bogate glazbene karijere

Riječka publika je zajedno s umjetnicom „prošećala po Kvarneru“ i uz domaći kanat uživala u obljetničkom koncertu „30 let duše“.

Glazbenicu su pratili i dugogodišnji prijatelji, a poseban gost programa bio je Mario Lipovšek Battifiaca, koji je dao i svoj obol emotivnoj glazbenoj večeri.

Kroz samo par dana, 29. srpnja u 21 sat, na Trsatski kaštel stiže neponovljivi Tonči Huljić i Madre Badessa. Riječka publika uživat će u hitovima poput Providenca“, „Ja sam rojen da mi bude lipo“, „Inamorana“, „No stress“ ili „Baci oko na mene“, koji su osvojili srca slušatelja diljem Lijepe naše i šire. Zvjezdano nebo, impozantan ambijent Trsatskog kaštela i pjesme u mediteranskom stilu … Guštan, i guštan i guštan…

Jedinstveno glazbeno-gastronomsko iskustvo očekuje vas na Trsatskom kaštelu 4. kolovoza s početkom u 20 sati. Taste & Music – dvije riječi u kojima je satkana čarolija užitaka jedinstvene manifestacije Ljeta na Gradini. Ovaj događaj zamišljen je kao spoj gastronomskih i glazbenih užitaka koji okuplja ono najbolje od kvarnerske kuhinje i sljubljuje ukusna jela s odličnom glazbom.

Remek djela na tanjuru pripremat će renomirani chef Deni Srdoč koji je ponosni vlasnik Michelinove zvjezdice, a koncertni nastup održat će Goran Karan – jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pjevača i kantautora.

Ulaznice za sve manifestacije u sklopu Ljeta na Gradini potražite putem sustava Mojekarte.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari