LJETO NA GRADINI

Predivne note pjesama za dušu ispunile Trsatski kaštel

Idi na originalni članak

Predivnom glazbenom izvedbom Karin Kuljanić obilježila je trideset godina bogate glazbene karijere

Oglas

Riječka publika je zajedno s umjetnicom „prošećala po Kvarneru“ i uz domaći kanat uživala u obljetničkom koncertu „30 let duše“.

Glazbenicu su pratili i dugogodišnji prijatelji, a poseban gost programa bio je Mario Lipovšek Battifiaca, koji je dao i svoj obol emotivnoj glazbenoj večeri.

Kroz samo par dana, 29. srpnja u 21 sat, na Trsatski kaštel stiže neponovljivi Tonči Huljić i Madre Badessa. Riječka publika uživat će u hitovima poput Providenca“, „Ja sam rojen da mi bude lipo“, „Inamorana“, „No stress“ ili „Baci oko na mene“, koji su osvojili srca slušatelja diljem Lijepe naše i šire. Zvjezdano nebo, impozantan ambijent Trsatskog kaštela i pjesme u mediteranskom stilu … Guštan, i guštan i guštan…

Jedinstveno glazbeno-gastronomsko iskustvo očekuje vas na Trsatskom kaštelu 4. kolovoza s početkom u 20 sati. Taste & Music – dvije riječi u kojima je satkana čarolija užitaka jedinstvene manifestacije Ljeta na Gradini. Ovaj događaj zamišljen je kao spoj gastronomskih i glazbenih užitaka koji okuplja ono najbolje od kvarnerske kuhinje i sljubljuje ukusna jela s odličnom glazbom.

Remek djela na tanjuru pripremat će renomirani chef Deni Srdoč koji je ponosni vlasnik Michelinove zvjezdice, a koncertni nastup održat će Goran Karan – jedan od najnagrađivanijih hrvatskih pop pjevača i kantautora.

Ulaznice za sve manifestacije u sklopu Ljeta na Gradini potražite putem sustava Mojekarte.hr

Exit mobile version