ZABAVNO PUTOVANJA HRVATSKIM NARJEČJIMA

Predstava za djecu ‘Avijonko se ženi’ u nedjelju u opatijskom Gervaisu

Ove nedjelje, 13. veljače s početkom u 11 sati u opatijskom centru Gervais održava se kazališna predstava za djecu AVIJONKO SE ŽENI u izvedbi Scene „Gorica“ iz Velike Gorice

Predstava prati putovanje glavnog junaka Avijonka Ftičeka u različite krajeve Hrvatske dok traga za odabranicom koja će osvojiti njegovo srce.

Kroz ovaj zabavni i pjevni kazališni komad djeca će se susresti s različitim običajima i narječjima kao i standardnim hrvatskim jezikom, te se upoznati s hrvatskom tradicijskom baštinom s ciljem osvješćivanja važnosti njena očuvanja i poticanja poimanja različitosti kao vrijednosti.

Tekst predstave napisao je Miljenko Muršić. Režiju i dramaturgiju potpisuje Frana Marija Vranković. Predstava traje 35 minuta.

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna. „Obiteljski popust“ od 30 kuna po ulaznici moguće je ostvariti kupovinom 3 i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija (Ljetna pozornica i centar Gervais).

Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, te online u sustavu Mojekarte.hr.

Na dan predstave, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je od 10 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari