PRIJAVE U TIJEKU! Osvojite 5.000 kuna u ‘Večeri za 5 na selu’!

Nova sezona omiljenog kulinarskog showa je pred vratima, a ako i vi uživate u pripremi tradicionalnih ili morskih delicija i delikatnih umaka ili ne možete odoljeti mirisnim začinima, inovativnim tehnikama te smatrate da su vaše kulinarske sposobnosti vrijedne pozornosti, nikako ne smijete propustiti prijave za ovaj slasni gastro show!

Krenula su snimanja nove sezone jedne od najpopularnijih gastro franšiza u Hrvatskoj, ovaj put sasvim posebne “Večere za pet na selu”, koja traži zaljubljenike u život na selu, bilo da ondje žive ili imaju vikendicu, vole se družiti, a naročito uživaju u mirisima domaće hrane koju pripremaju s nevjerojatnom preciznošću te njezino serviranje dovode do savršenstva.

Svaki tjedan produkcija se seli u novu županiju i prati kulinarske pothvate petero kandidata, od kojih pobjednik osvaja Prima poklon-bon u vrijednosti od 5.000 kuna, a ostali natjecatelji bon u vrijednosti 1.000 kuna. Gledatelji će imati priliku upoznati tradicionalnu hranu pojedinih hrvatskih sela, a čitatelji pronaći recept na našoj službenoj stranici.

Sudeći po odličnoj atmosferi prvoga dana snimanja, ova će sezona popularnog kulinarskog showa „Večera za 5 na selu“ biti itekako zabavna!

Prijaviti se možete na stranici www.rtl.hr/prijave ili na telefonski broj 060 550 101 (cijena poziva: 3,49 kn/min za pozive iz fiksne linije odnosno 4,78 kn/min za pozive iz mobilne mreže).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari