'PRIJOVIĆMANIJA' STIŽE U RIJEKU

Prijović već prodala pola karata za Rijeku, internet prepun komentara: “Ujedinila si nas”

Idi na originalni članak
Photo: Borna Jaksic/PIXSELL

Aleksandra Prijović održala je pet koncerata u Osijeku nakon što je pet puta napunila zagrebačku Arenu. Pjevačica je najavila koncerte u Rijeci i Varaždinu, što znači da će u Hrvatskoj zabilježiti najmanje 12 velikih koncerata. Koncert u Zadru, oko kojeg je izbila drama, još uvijek nije potvrdila.

Oglas

Ekipa je, sudeći po komentarima na internetu, oduševljena nastupima Aleksandre Prijović. Njezin Instagram je preplavljen komentarima fanova koji su na koncerte u Osijeku došli iz svih dijelova bivše Juge i Europe, piše Index.hr.

“Spojila si ljude od istoka do zapada. A i ne treba nam ništa više. Samo da se ujedinimo i pjevamo u isti glas! Volimo se”, “Pisat ćeš povijest. I to je to”, “Doputovali smo iz Beča jučer za Osijek, bili na koncertu i evo putujemo nazad. Bilo je vrijedno svega”, pišu joj oduševljeni fanovi.

Nastupima nema kraja

Aleksandra Prijović je osim Varaždina i Rijeke najavila još tri nastupa u Novom Sadu te po jedan u Kragujevcu i Zenici.

Karte za koncerte u Varaždinu i Rijeci već su u prodaji. Za koncert u Rijeci već je rasprodano pola tribina.

“Hvala na ljubavi, hvala na gostoprimstvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su prije nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci 14.4. i Varaždinu 26.4. Jako se radujem i hvala vam još jednom na divnoj energiji. Jedva čekam ponovno doći u ovaj grad, turneja se nastavlja, volim vas i hvala vam do neba”, rekla je pjevačica.

Pet puta napunila Arenu i Gradski vrt

Podsjećamo, Aleksandra Prijović petim je koncertom u osječkom Gradskom vrtu privela kraju osječki dio turneje nazvane Od istoka do zapada. I petu večer Gradski vrt je bio popunjen do kraja, a fanovi su uglas pjevali svaki Aleksandrin hit. Osječani su Prijović i posljednje večeri zasuli plišanim igračkama. Gost joj je na posljednjem osječkom koncertu bio reper Nucci, a na pozornici joj se pridružila i majka.

Prije Osijeka, Prijović je napunila i pet Arena Zagreb. Samo u Zagrebu ju je u pet dana čulo oko 90 tisuća ljudi, piše Index.hr.

Exit mobile version