PRVI INTERVJU Zvjezdica Lucija Stipanović: Da se mene pitalo, pobjedu bih dala svim finalistima

Lucija Stipanović, treća RTL-ova Zvjezdica ne pronalazi riječi kojima bi zahvalila svojim najbližima, obitelji, prijateljima, mentorima… na pobjedi koju je ostvarila

Kaže, bez njih bi bilo teško, ali sudeći po onom što je pokazala kroz svoje nastupe na pozornici „Zvjezdica“ (OVDJE), mi bismo rekli da je prije svega riječ o velikom talentom i nema sumnje da je ona ime o kojem ćemo tek slušati. A kakvi su dojmovi nakon pobjede, što misli o glazbi i što će pamtiti iz Zvjezdica otkrila je u intervjuu.

Kakav je bio osjećaj kad je Doris Pinčić pročitala tvoje ime kao pobjedničko?

U tom trenutku nisam ničega bila svjesna i zbilja nisam očekivala pobjedu jer je konkurencija bila zaista jaka. Trebat će još dosta vremena da se dojmovi slegnu. Ovo mi je jako draga pobjeda jer su „Zvjezdice“ jedan veliki show u kojeg je uloženo jako puno rada i truda.

Nastupala si u prvoj emisiji kao prva i na kraju cijelog showa završila kao prva. Jesi li uopće mogla slutiti da će scenarij biti takav?

Nisam uopće razmišljala o tome, ali sada kad ste spomenuli… Cool je ispalo!

Kako je došlo do odluke da se prijaviš na Zvjezdice?

Vidjela sam reklamu i isprva sam se dvoumila, ali sam se na kraju prijavila jer sam htjela probati nastupiti u televizijskom showu, a ne kao do tada na lokalnim festivalima.

Kada bi ti mogla birati kome bi dala pobjedu? Jesu li se rodila neka nova prijateljstva na snimanjima?

Bilo je jako puno dobre djece, ali kada bi se mene pitalo svim finalistima bih dala nagradu jer su zbilja presudile nijanse. Žiriju je sigurno bilo jako teško izabrati. Prijateljstva su najljepši dio takvih natjecanja. Družili smo se i navijali jedni za druge i pobjeda zbilja nije bila tema naših razgovora. Sigurna sam da će ta prijateljstva biti dugotrajna.

Što ti je bilo najljepše u Zvjezdicama, a što najstresnije?

Najljepša su mi bila druženja, bilo s kandidatima i roditeljima, bilo s vokalnim mentorima i organizatorima. Jako je lijepo vidjeti da takav veliki projekt tako dobro funkcionira. Nije baš bilo stresnih trenutaka jer nisam imala pritisak, jedino me mučilo koliko gradiva ću trebati nadoknaditi u školi kada se vratim kući.

Kakve su bile reakcije u školi te reakcije tvoje obitelji nakon što su vidjeli tvoj nastup?

Za nastupe do sada su reakcije bile pozitivne, prijatelji i obitelj su bili zadovoljni, a i ja sam više-manje bila zadovoljna

Otkud ljubav prema glazbi? Kakvu uopće glazbu preferiraš?

Glazba je dio svačijeg života i ne može ju se lako zaobići. Ne znam… To je oduvijek u meni. Volim svu glazbu i svaka ima svoju namjenu.

Vjeruješ li da ćeš se u budućnosti baviti glazbom i od toga živjeti ili ipak maštaš da ćeš postati nešto drugo?

Ja bih se jako rado htjela nastaviti baviti glazbom i radim sve što je u mojoj moći da se to ostvari.

Što misliš da će ti pobjeda u Zvjezdicama donijeti?

Pobjeda je sama po sebi velika nagrada za trud koji ulažem u pjevanje te trud i znanje kojeg drugi ulažu u mene. Ako nešto bude bit će super, a ako ne opet dobro.

Što bi poručila svima onima koji bi se htjeli prijaviti na neki show ili pokušati na neki drugi način ostvariti svoje snove?

Svima koji se dvoume ili su nesigurni poručila bih da vjeruju u sebe i svoje mogućnosti i ako dovoljno jako to žele onda će to i ostvariti. Ne možete ništa izgubiti s time što probate, samo možete nešto dobiti. Iskreno, ja prvu sezonu nisam prošla na audiciji pa sam se obeshrabrila i dvoumila hoću li se ponovno prijaviti, ali mi je mama olakšala odluku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari