PRVI SEKS U BIG BROTHER KUĆI: Zaigrali se Ervin i Stefani, sve „sretno završilo“!

Nije trebalo dugo čekati da izolacija stanara u Big Brother kući od vanjskog svijeta i „kemija“ među nekim stanarima učine svoje: sinoć je došlo do prvog „bliskog susreta“ pod plahtama, kada su se „pohvatali“ Splićanka Stefani Banić i Sarajlija Ervin Mujaković!

https://www.youtube.com/watch?v=w5PEziO4KaE

Sve su naravno zabilježile sveprisutne kamere svevidećeg „Velikog brata“, a čini se da je pustolovina imala više nego sretan završetak po oboje sudionika „klinča“, posebno za Stefani koja je doživjela čujni i vidljivi vrhunac. Ervinu nije bilo mrsko potruditi se da Stefani učini sretnom i nakon što je obavio svoje!

Stefani je u jednom trenutku podignula pokrivač i pokazala intimno područje, a kasnije je izjavila „kako se to dogodi kad se netko zeza s alkoholom i miješa pića“. “Kad se zajebaješ s alkoholom, platiš cijenu. Desilo se, pa se desilo. To mi je u krvi”, poručila je Ervinu.

Stanari su sinoć imali malu zabavu, a nakon što su malo popili, neki su završili u spavaonici. Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari