VELIKO PRIZNANJE PUBLIKE

Radio Rijeka i Mario Lipovšek Battifiaca osvojili Zlatni studio na jubilarnoj dodjeli popularne medijske nagrade

Na 5. jubilarnoj dodjeli najveće medijske nagrade Zlatni studio dodjeljuju se nagrade u 19 kategorija. Dobitnici će primiti prestižne kipiće Zlatnog studija

Za razliku od prijašnjih dodjela, dobitnici u svih 19 kategorija primit će prestižne kipiće Zlatnog Studija tijekom samog prijenosa u programu HTV-a.

U kategoriji ‘Najbolji radijski glas’ nagradu Zlatni studio osvojio je popularni radijski i televizijski novinar i voditelj Mario Lipovšek Battifiaca. “‘Od Roberta Ferlina sam ja napravio radijskog voditelja’, nije izdržao ne izreći Battifiaca u prijenosu nakon što je dobio nagradu. To je izazvalo smijeh kod njegova kolege i prijatelja Roberta Ferlina u gledalištu studija!

Foto: Pixsell

Za najbolji radijski glas nominirani su Mario Lipovšek Battifiaca (Radio Istra),Robert Ferlin (Radio Rijeka) i Tatjana Jurić (Narodni)

Nagradu u kategoriji ‘Najbolja radio-postaja’ osvojila je Radio Rijeka! Za najbolju radijsku postaju nominirani su Narodni radio, Radio Rijeka i Radio Dalmacija.

Nagradu je u ime Radio Rijeke, na svečanosti održanoj u dvorani “Anton Marti” HRT-a, preuzeo urednik Radio Rijeke Alen Čemeljić.

Uz posebno dirljiv broj – hommage za Akija Rahimovskog, čiji je iznenadni odlazak duboko rastužio i šokirao čitavu glazbenu scenu i milijune obožavatelja, u programu dodjele je i točka koja slavi popularnost Miše Kovača, zabavni dio u kojem su se u ulozi Bee Geesa okušali Matija Cvek, Filip Rudan i Alen Đuras, a posebno efektna biti će sama završnica posvećena 50. godišnjici najizvođenijeg hrvatskog mjuzikla “Jalta, Jalta”.

Glasanje za pobjednike najveće medijske nagrade u Hrvatskoj završilo je s prikupljenih rekordnih 800.000 glasova. Prvi dio glasova je pristigao putem kupona objavljenih u tjedniku Studio, a drugi dio je uključivao online glasove čitatelja na portalu jutarnji.hr. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija koje uključuju televiziju, glazbu, film, kazalište i radio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari