TRI NOVA KIPIĆA

Video | Trijumf RTL-a na dodjeli nagrada Zlatni studio: Odnijeli pobjedu u tri kategorije

RTL

RTL je u vikend uplovio kao pobjednik. Redakcija je postala bogatija za tri kipića ugledne medijske nagrade Zlatni studio, i to u tri najprestižnije kategorije

RTL Direkt je najbolja televizijska emisija, Zoran Šprajc najbolji TV voditelj, a Andrija Jarak TV novinar. I to po vašem izboru, odnosno izboru gledatelja.

RTL je u svojoj kategoriji apsolutno trijumfirao na sinoćnjoj dodjeli nagrada Zlatni studio Jutarnjeg lista, izvještava Marijana Oštrić za RTL Vijesti.

Više u VIDEO PRILOGU:

RTL je u vikend uplovio kao pobjednik. Redakcija je postala bogatija za tri kipića ugledne medijske nagrade Zlatni studio, i to u tri najprestižnije kategorije.

Zoran Šprajc sedmu godinu na mjestu voditelja i urednika RTL DIrekta simbolično je zaokružio trećom nagradom za najboljeg TV voditelja. U istoj kategoriji nominirana je bila i Mojmira Pastorčić.

“Žiri je zamutio stvar i odlučio posijati sjeme razdora između mene i Mojmire i u jednoj redakciji staviti dva voditelja da budu konkurenti u istoj kategoriji, ali neće to uspjeti nadam se, Mojmira”, rekao je Šprajc na pozornici.

“Ja sam znala, ja sam cijelo vrijeme govorila da će Šprajc pobijediti jer je jako teško pobijediti Šprajca i drago mi je zapravo da je pobijedio i na taj se način oprostio nakon 7 godina od Direkta, s pobjedom, to je lijepo”, rekla je Mojmira.

Ali pobjeda nije pobjegla ni Mojmiri jer je drugu godinu za redom najboljom TV emisijom proglašen – RTL Direkt.

“Suludo je, 2020. je bila užasna godina, 2021. je bila još gora ili jednako užasna, i obje godine mi smo najbolji, to je super. To je stvarno odličan osjećaj”, dodala je voditeljica RTL-a.

Osjećaj pobjede i za Andriju Jarka! Na RTL je stigao s tri Zlatna studija, a rekorder je postao sinoć kada je četvrti put u karijeri postao TV novinar godine.

“Hvala čitateljima Jutarnjeg lista, lijepo je biti ovdje po četvrti put s ovom nagradom. Turbulentna godina, promijenio sam televiziju, promijenio sam studio, ali je publika Zlatnog studija ostala ista”, rekao je Jarak.

Za naše pobjednike ova godina – godina je velikih promjena! I novih početaka. RTL Direkt uskoro u Mojmirinim rukama.

“Ovo je prekrasan završetak mog dijela RTL Direkta, počinje sada era Mojmire Pastorčić. Bolje nije moglo završiti, bolje ne može početi, ovo je doista vrh vrhova”, rekao je Šprajc.

“Ovo je apsolutni trijumf RTL-a jer mislim da se prvi puta dogodilo da je najbolji TV novinar, voditelj i TV emisija sve s jedne televizije”, kazao je Jarak.

Dok se vremena mijenjaju, mi se mijenjamo s njima, a i u novim sastavima – zbog vas se trudimo biti najbolji, izvještava Marijana Oštrić za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari