POSLUŠAJTE PJESMU

Riječki bend Fanaa objavio novi singl ‘Poziv doziva ili Zovi me imenom’, poslušajte ga! U najavi i EP “Cyanide Mango”

Bend FANAA upravo je objavio novi singl pod nazivom “Poziv doziva ili Zovi me imenom”, koji najavljuje novi EP zvan “Cyanide Mango”.

EP će se sastojati od pet pjesama, a objavljivanje je planirano za petak 5 svibnja 2023. godine. Svaka pjesma na EP-u će imati svoju priču i bit će drugačija od prethodne pa će se na ovom izdanju moći čuti utjecaji garage rocka, jazza, opere, psihodelije i poezije.

Novi singl ima i spot koji je dostupan na Youtube-u i može se pregledati na linku:

FANAA je mladi, nagrađivani bend iz Rijeke. Ono što ih čini jedinstvenim je njihov alternativni rock izričaj s progresivnim i psihodeličnim elementima uz prizvuke raznih svjetskih žanrova (world music) i poetičnim tekstovima. Bend čine članovi Andreas Kornjača na gitari, Kristian Kirinčić na bubnjevima, Andrian Nimac na bass gitari i Linda Uran na vokalu. Iza sebe imaju tri studijska izdanja: dva albuma Fonomatik, Reful Orca i EP Fanatom Lattè. Svaki njihov performans je jedinstven zbog ad hoc improvizacija i stvaranja glazbe na licu mjesta, zbog čega se njihov nastup uživo ne želi propustiti.

Svi ljubitelji riječke glazbe i alternativne glazbene scene definitivno ne smiju propustiti ovaj EP.

Za dodatne informacije o bendu i nadolazećem izdanju “Cyanide Mango”, posjetite službenu facebook stranicu benda ili ih kontaktirajte putem društvenih mreža.

Instagram: @fanaa.band

Facebook: https://www.facebook.com/fanaaband

YouTube: https://www.youtube.com/@fanaaband

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0QqQMlRjlgNJfZ4OYA0uH5

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari