U DOBI OD 68 GODINA

TUŽNA VIJEST Nakon teške bolesti preminuo Jasmin Stavros

Nakon teške bolesti preminuo je Jasmin Stavros, javlja Jutarnji

Preminuo je u dobi od 68 godina u klinici za plućne bolesti Jordanovac, potvrdio je njegov menadžer Ljubo Šeperić te liječnici KBC-a Zagreb za Jutarnji.

“Istina je, Jasmin je preminuo jučer u 21 sat. Zaspao je. Zadnje je bio na Jordanovcu”, kazao je Jasminov menadžer za 24 sata.

Podsjetimo, Jasmin je krajem travnja prebačen je u kliniku za plućne bolesti Jordanovac zbog komplikacija s plućima. Tu vijest za 24 sata potvrdio je i prof. Fedor Šantek, specijalist radioterapije i onkologije sa zagrebačkog KBC-a Rebro gdje je pjevač primao terapije zračenja.

“Istina je da je pacijent prebačen na Jordanovac zbog nastalih komplikacija. O kakvim je komplikacijama riječ, ne mogu govoriti”, kratko je rekao prof. Šantek i time potvrdio da je Stavros upućen na liječenje pluća.

Liječio se u KBC-u Zagreb. Tad je za Jutarnji list otkrio kakvo mu je stanje:

“Ne mogu reći da bolova uopće nema. Ima, ali ipak su manji. Hvala bogu, malo je bolje. Mogu udahnuti a da me bol ne prostrijeli. Idem na terapije zračenjem, sve me i dalje boli, ali ne više onako silno kao na početku. Unatoč tome, ja i dalje uglavnom ležim, jer sam prepun katetera. Sav sam u žicama.”

Liječnici su mu tada stavili ortozu za leđa kako bi mu olakšali da može sjediti.

Teško stanje od veljače

“Vjerujem da će doći dan kada ću napokon ustati iz bolničkog kreveta”, rekao je Stavros kojemu su tegobe počele 6. veljače zbog čega je završio u bolnici u Karlovcu pa se vratio kući da bi nakon samo par sati zbog velikih bolova hitno odvežen u zagrebačku Vinogradsku bolnicu gdje mu je dijagnosticiran rak kostiju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari