RIJEČKI VODITELJ ŠOKIRAO U „DOBRO JUTRO HRVATSKA“: Ferlin: „Koji je najbolji potez Nikole Tesle?“

Popularni riječki radijski i televizijski novinar i voditelj Robert Ferlin poprilično je uzburkao duhove sudionika ali i gledatelja u današnjoj emisiji HTV-a „Dobro jutro Hrvatska“

Javljanje uživo novinara i voditelja Davora Meštrovića Meštra iz zagrebačke osnovne škole Kralja Tomislava, čiji se učenici u velikom broju priremaju za predstojeći veliki kviz znanja o Nikoli Tesli, nije ničim „mirisalo“ na neuobičajenu završnicu.

tesla2

Nakon što su osnovnoškolci pokazali svoje veliko znanje o jednom od najvećih umova s ovih prostora, a prije same odjave priloga, voditelj iz škole i oni u studiju – Jelena Pajić i Robert Ferlin – poigrali su se postavljajući si međusobno pitanja o Nikoli Tesli.

Meštar je Jelenu, Ferlina i javnost podsjetio kako je Tesla volio koristiti puno ubrusa. Jelena i Ferlin pitali su Meštra zna li koji je glazbenik glumio Teslu u popularnom filmu (Meštar odgovara uz šaptanje učenika: David Bowie), a zatim je Ferlin u potpunosti zbunio Meštra pitanjem iz studija: „Koji je bio prvi genijalni potez Nikole Tesle u životu?“.

Kada ni Meštar ni učenici nisu znali odgovoriti na to pitanje, Ferlin je ispalio kao iz topa: „Sa 17 godina je otišao iz Hrvatske i odselio u Ameriku!“.

Voditelj „s terena“ Meštar odgovorio je Ferlinu glasnim negodovanjem „Boooo boooo“, a s Ferlinovom konstatacijom nije bila oduševljena ni njegova suvoditeljica Jelena Pajić: „Dobro ti je rekao“, ustvrdila je.

Učenici koji se spremaju za kviz o Tesli vjerojatno nisu očekivali baš ovakav kraj priloga, no vjerojatno ono što su čuli od Ferlina više puta čuju i doma ili u svojoj bližoj školskoj ili izvanškolskoj okolini. U svakom slučaju, još jedan potez riječkog voditelja o kojem će se govoriti.

tesla4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari