Robert Ferlin dobitnik nagrade Zlatni Studio za radijski glas godine!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Dobitnik Zlatnog Studija u kategoriji “Radijski glas godine” osvojio je Robert Ferlin

Više od 300 uzvanika  uživo iz HRT-ova studija “Anton Marti” prati dodjelu medijske nagrade Zlatni Studio koja se uz izravan televizijski prijenos dodjeljuje treći put.

Više od 300 tisuća čitatelja tjednika Studio, putem kupona i online, pod motom “najbolji biraju najbolje”, dali su svoj glas i birali pobjednike među svojim omiljenim televizijskim licima, glazbenicima, glumcima, radijskim voditeljima, najboljim tv emisijama, kazališnim predstavama, filmovima…

“Hvala svim slušateljima Radio Rijeke. Hvala što ste se držali naše primorske ‘krepat ma ne molat’. Dragi Ivice, dragi Korado, ovo je za vas”, kazao je Robert Ferlin po primitku nagrade Zlatni Studio.

Dodjelu je svojim nastupom otvorila Jelena Rozga.

U kategoriji “Radio godine”, nagradu Zlatni studio osvojio je Otvoreni radio.

Zlatni studio u kategoriji “Najbolja TV emisija” osvaja Provjereno Nove TV.

Zlatni studio u kategoriji “Najbolji TV novinar” osvaja RTL-ova Danka Derifaj. “Hvala, prije svega publici, ljudima koji su javnost za koje radimo ovaj posao. Ako se njima sviđa znači da dobro radim svoj posao, a to je novinarstvo.

Ja nisam najbolja ni jedina, postoje mnogi kolege kolegice kojima bih htjela posvetiti nagradu jer su nam donijeli puno važnih priča usprkos neprijateljskom okruženju kada je novinarstvo u Hrvatskoj u pitanju, ali i globalno.

Usprkos prijetnjama, izlaze svaki dana na teren i rade svoj posao. Svima kojima to smeta, od lokalnih načelnika i premijera, da je kad se pred njih postavi novinarski upit da samo budu pristojni i odgovore na pitanje”, kazala je.

Zlatni studio u kategoriji “Najbolja domaća TV serija” drugu godinu za redom osvojila je serija “Na granici” Nove TV.

Zlatni studio u kategoriji “Najbolji reality show” osvojio je Život na vagi. “Mi u emisiji samo plačemo. Danas ćemo biti sretni jer smo osvojili drugu godinu za redom ovu vrijednu nagradu. Hvala svima u ime čitave produkcije Života na vagi”, kazala je Marijana Batinić, voditeljica tog showa.

Zlatni studio u kategoriji “TV voditelj godine” osvojila je Ivana Paradžiković, voditeljica Provjerenog na Novoj TV. “Pobjedila sam nepobjedivog Šprajca! Hvala svima koji su glasovali, mojoj ekipi, prijateljima, obitelji. Znate kako su sve velike priče u Provjerenom počele? Kao pojedinčani čin hrabrosti i to su žene koje su istupile, bilo da je riječ o lokalnom moćniku ili saborskom zastupniku osvajaču olimpijske medalje. Hrabrsot žena je moja motivacija i inspiracija. Dame ovo je za vas”, kazala je.

U kategoriji “Koncert godine” najboljim koncertom proglašen je koncert Severine u Spaladiumu u Splitu. “Sjećam se kad sam prvi put došla na pozornicu, bila sam malena, išla sam s ljubavlju i ovdje sam koračala s ljubavlju. S ljubavlju se može napraviti čudo, s njom dolazimo do pravde. Ovu nagradu posvećujem svim ženama koje se nisu dale. Zahvaljujem se čitateljima”, kazala je Severina.

 Zlatni studio u kategoriji “Grupa godine” osvojio je bend Opća opasnost. “Iznaneđni smo i zatečeni ali neizmjerno smo zahvalni koji su dali svoj glas”, kazao je frontmen benda Pero Galić.

Zlatni studio u kategoriji “Hit godine” osvojila je pjesma “Voli me” Petra Graše.

 Dobitnik Zlatnog studija u kategoriji “Pjevač godine” je Petar Grašo. Umjesto njega nagradu je preuzeo Marko Tolja jer Grašo ima koncert u Čakovcu. “On bi se sigurno zahvalio Tončiju i Vjekoslavi Huljić, a ja ću se zahvaliti svima koji nsiu glasali za Grašu nego za mene”, kazao je Tolja.

“Pozdrav iz Čakovca, žao mi je što nisam s vama. Hvala publici na povjerenju”, poručio je Grašo putem video poruke.

Dobitnica Zlatnog studija u kategoriji “Pjevačica godine” je Doris Dragović. Nagradu umjesto nje preuzeo je Ivan Huljić. “Ona je pejvačica svega, za nju samo riječi hvale. Zahvaljuje svima, a ja njoj”, kazao je.

U kategoriji “Najbolji igrani film” nagradu Zlatni studio osvojio je film “Dnevnik Diane Budisavljević” redateljice Dane Budisavljević.

Zlatni studio za najboljeg filmskog glumca godine dobio je Krešimir Mikić.

Dobitnica Zlatnog studija u kategoriji “Najbolja filmska glumica” je Alma Prica. “Hvala stručnom žiriju na nominaciji i čitateljima Studija. Veliko i neizrecivo hvala istinskoj Diani Budisavljević koja je sa svojim suradnicima i anonimnim građanima branila čovječnost u nečovječnim vremenima. Virus humanosti je jedini virus kojem trebamo dopustiti da pređe sve granice i da nas zarazi”, kazala je.

Na pozornici su Mia Dimšić i Marko Tolja izveli pjesmu “Sva blaga ovog svijeta” nominiranu za Zlatni studio u kategoriji hit godine. Pridružio im se virtualno i Petar Grašo koji je s njima izveo pjesmu “Voli me”.

Zlatni studio za najbolju kazališnu predstavu dobila je predstava “Hamlet”, redatelja Paola Magellija.

Dobitnik Zlatnog studija u kategoriji najboljeg kazališnog glumca je Frano Mašković.

Dobitnica Zlatnog studija u kategoriji najbolje kazališne glumice je Mila Elegović.  Nagradu umjesto nje preuzeo je Slavko Sobin koji je u njeno ime održao kratki govor.

Nagradu za novo lice u kazalištu je dobila Ana Uršula Najev. Zahvalila se svima što su glasali. “Sve što radimo, radimo za publiku”, kazala je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari