Veliki koncert popularnog Tonya Cetinskog za Dan žena u opatijskom Centru Gervais

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Većina Opatijaca sutrašnji 8. ožujak rezervirala je za ekskluzivnu večer s Tonyjem Cetinskim. Osim prigodnog koncerta, program povodom Dana žena uključuje druženje s pjevačem uz degustaciju jela i pića.

Organizacija intimnijih koncertnih nastupa uz druženje s glazbenom zvijezdom pred odabranom publikom rijetkost je u Hrvatskoj, a Festival Opatija nudi prvi ovogodišnji program takve vrste.

Posjetitelji će imati priliku i osobno porazgovarati i fotografirati se s omiljenim pjevačem. U glazbenom dijelu programa, Tony će održati intimni koncert uz klavirsku pratnju gdje će izvoditi pjesme prema željama publike. Ugodno druženje s popularnim pjevačem nastavit će se u foajeu centra Gervais uz degustacijski catering i vrsna istarska vina.

Napominjemo kako je sutrašnji koncert s početkom u 19 sati rasprodan. Sretnicima koji su na vrijeme kupili kartu želimo dobar provod, a ostalima više sreće drugi put.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari