ŠIRI „LJUBAV I PEACE“: „Tim Orešković“ s Mirom Cerarom dogovorio micanje ograde s granice!

Foto: screenshot youtube

Naš ‘mandatar Tim Orešković’ ovih dana nema koga nije zvao, a uvijek dobro raspoložen dosad razgovarao je sa Željkom Kerumom, Jadrankom Kosor, Ivom Josipovićem, Branimirom Glavašem i Miloradom Pupovcem.

Davor Jurkotić, odnosno ‘Tim Orešković’ je na lošem hrvatskom rekao Ceraru kako bi volio da maknu ogradu sa granice, da ‘šire ljubav i peace’ i pokažu svijetu da nisu kao drugi ljudi

Sve ste te razgovore vidjeli i čuli, ali još niste sa slovenskim premijerom Mirom Cerarom.

A već je poznato kako našim službama ni jedan telefonski razgovor u slovenskom državnom vrhu ne može promaći, pa tako nije ni ovaj.

‘Orešković’ je na lošem hrvatskom rekao Ceraru kako bi volio da maknu ogradu sa granice, da ‘šire ljubav i peace’ i pokažu svijetu da nisu kao drugi ljudi.

“Čujte, pa normalno, i ja želim da maknemo to što prije, ali moramo popričati o stvarima koje se tiču migranata”, odgovorio mu je Cerar.

‘Orešković’ se kod Cerara pozvao na slovenske specijalitete, ali dogovor su morali otkazati jer se slovenski premijer pripremao ići na put.

A kako je tekao ovaj urnebesni razgovor, pogledajte u videu.
Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views