MOGU LI DO POBJEDE?

Sjajan nastup Leta 3 u finalu Eurosonga, svi se nadamo da ih ‘Mama ŠČ’ može odvesti do pobjede!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dvadeset šest zemalja, od kojih je svaka ima tri minute za osvajanje naklonosti žirija i javnosti koja ima pravo glasa, nastupa u finalu Eurosonga 2023. čiji je domaćin ove godine Velika Britanija umjesto prošlogodišnje pobjednice Ukrajine.

S pjesmom ‘Mama ŠČ’, Hrvatsku je na Eurosongu predstavio Let 3. Nastupili su 25., odnosno predzadnji po redu na ovom natjecanju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

Genijalan nastup Leta 3 izazvao je ovacije kod publike! Svi u dvorani i press centru su bili na nogama i pjevali “Mama ŠČ”. Buila je to moćna i besprijekorna izvedba, vokalno puno bolja nego u polufinalu. Bravo, dečki, idemo konačno po tu pobjedu!!!

Prijatelj grupe, ali i sam glazbenik, Riječanin Vlado Simcich Vava za RTL Danas je rekao kako dečki svakako osvajaju glasove publike, a o tome koliko će žiri biti škrt, ovisit će i pobjeda ovogodišnjeg natjecanja!

Hrvatski predstavnici Let 3 s pjesmom “Mama ŠČ!” nastupili su predzadnji i još jednom pokazali zašto ih mnogi smatraju favoritima za pobjedu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari