SRIJEDA U HKD SUŠAK

SMIJEH KAO LIJEK! U Rijeku stiže urnebesna stand-up komedija “NAJBOLJI sat i kusur”

Nakon više od dvije godine Pedja Bajović – pokretač scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji – ponovno pred riječkom publikom

Pedja Bajović prvi puta će nastupiti u HKD na Sušaku 21. listopada od 20 sati sa svojom Best Of predstavom

Dobri poznavatelji domaće stand-up komedije, ili oni koji su je pratili od njezinih početaka prije više od 15 godina, znat će za ime Pedja Bajović. Ovaj pokretač naše scene “komedije s nogu”, višestruko je naš: Zagrepčanin koji je rođen u Crnoj Gori i odrastao u Srbiji, da bi prije dolaska u Hrvatsku (početkom ovog stoljeća) dvadesetak godina živio u Bosni i Hercegovini. Upravo na taj način ovaj stand-up komičar i živi i radi, po cijeloj regiji, ali i šire!

U svojih 15 godina u stand-up komediji, Bajović je obišao preko 30 zemalja i stotine gradova. Nakon desetljeća i pol riješio je polako umiroviti svoje tri različite tematske predstave na način da ono najbolje iz njih objedini u predstavu, a koja je za tu prigodu dobila naziv “NAJBOLJI’ sat i kusur”.

– Valjda se zato i dogodi da me grad poput Rijeke nije vidio tako često. Ne stigne se! – kaže Pedja i nastavlja. – Moj plan je bio da u ovoj godini s ovom kompilacijskom tj. Best Of predstavom obiđem cijelu bivšu Jugu i još poneku dijasporalnu destinaciju, za sve one koji me do sada ili nisu gledali ili bi se podsjetili najboljih fora iz tri predstave. A, onda se dogodila korona! Zato ću ovo nastaviti negdje do ljeta i od sljedeće jeseni – nova predstava i nova priča! Kako stvari stoje, ovo će biti prva i posljednja izvedba “Najboljeg sata” u Rijeci.

 

Ulaznice za “NAJBOLJI’ sat i kusur” mogu se nabaviti na prodajnim mjestima Dallas Music Shop, New Sound, Foto Revije te na blagajni Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku te putem web portala MojeKarte.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari